Prima Pagina 4G Primele tablete iPad 4 4G ajung in magazinele Apple, vor intra in...

Primele tablete iPad 4 4G ajung in magazinele Apple, vor intra in vanzare vineri

  Vineri iPad 4 4G si iPad Mini 4G vor fi disponibile pentru achizitie in cateva zeci de tari de pe intregul glob, iar magazinele Apple au primit deja primele stocuri ale iPad 4. Desi produsele nu pot fi puse inca in vanzare, Apple incepe sa aprovizioneze magazinele cu o tableta iPad care nu a fost chiar atat de populara deoarece vine la numai 7 luni de vechiul model si a suparat destul de multe persoane. Nimeni nu stie ce vanzari a avut versiunea Wi-Fi only a iPad 4, insa ceea ce nu s-a vandut acum, se va vinde cu siguranta in perioada sarbatorilor.

  iPad Mini 4G ar trebui sa ajunga astazi sau maine in magazinele Apple din lumea intreaga, ea putand fi achizitionata inclusiv din Romania incepand cu ziua de vineri.

 • Adrian Bucuresti

  M-am gandit la o chestie si va cer si voua sfatul. Va rog sa-mi confirmati sau infirmati concluzia!
  Mi-am dat seama ca nu prea are niciun rost sa platesc diferenta de pret pt o tableta cu 3G/4G, atat timp cat am un iPhone care se poate transforma in hotspot si pot conecta tableta la wi-fi-ul generat de telefon.
  Acasa am wi-fi, iar pt destul de rarele cazuri cand voi folosi tableta in afara casei, imi pot folosi internetul nelimitat de la Orange de pe telefon (limitat doar ca viteza, la 128Kbps, dupa depasirea unui trafic de 1GB pe luna), deoarece voi avea tot timpul iPhone-ul cu mine si il pot transforma oricand vreau in hotspot.
  Corect? Este cumva vreo greseala in argumentatia de mai sus, mi-a scapat mie ceva, sau este 100% posibil ceea ce am scris mai sus?
  Multumesc anticipat!