Prima Pagina Apple iTunes Match implineste un an, este deocamdata departe de a fi disponibil...

iTunes Match implineste un an, este deocamdata departe de a fi disponibil in Romania

  iTunes Match este un seriviciu lansat acum un an de zile de catre compania Apple, el dand utilizatorilor posibilitatea de a sincroniza cu iTunes si iCloud muzica disponibila in propriile calculatoare. Practic iTunes-ul din calculator incarca in serverele Apple o lista a melodiilor voastre, ea era verificata cu iTunes Store-ul si toate melodiile disponibile acolo ajungeau in contul vostru. Serviciul costa doar 25$ anual si va da posibilitatea de a asculta muzica favorita oriunde si oricand, atat timp cat aveti o conexiune de internet la indemana.

  iTunes Match este disponibil in cateva tari de pe glob, multe dintre ele in Europa, dar deocamdata in Romania nu a ajuns. Desi avem iTunes Store in tara noastra, iTunes Match-ul nu a fost lansat si probabil nu va ajunge prea curand, legislatia noastra privind drepturile de autor fiind departe de perfectiune. Pe de alta parte trebuie avut in vedere si faptul ca nu foarte multi romani sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva, deci nu exista vreo graba in a lansa serviciul.

 • Hybrid

  Zaone avand in vedere ca am cont de US in Romania si platesc cu gift cards pot folosi iTunes Match ?

 • @Hybrid: Cu gift card poti, din cate stiu eu.

 • gg

  eu ma multumesc cu itunes music in icloud (adica sa descarca oricand vreau alea deja cumparate cum e cu contul us)

 • Sebastian

  Si de ce ai vrea iTunes match intr-o tara in care muzica se ia exclusiv (aproape) de pe torenti? Match la ce? Noi (romanii in general) nu dam bani pe muzica si crezi ca am da pe un astfel de serviciu? Poate cativa “excentrici” asa ca noi..

 • hybrid

  Nu cred ca 25$ este o avere….