Filmul ce prezinta viata lui Steve Jobs va avea o ora si jumatate, va reconstitui momentele dinaintea prezentarii Mac/iPod-ului si a NeXT (Video)

  Aaron Sorkin a fost ales de catre Sony pentru a aduce pe marile ecrane biografia autorizata a lui Steve Jobs, iar astazi aflam cateva detalii in legatura cu ceea ce urmeaza sa vizionam in film. Sorkin a precizat pentru o publicatie americana ca filmul este conceput sub forma a 3 mari capitole care reconstituie momentele dinaintea prezentarii Mac/iPod-ului si a companiei NeXT. Filmul va avea o ora si jumatate, fiecare dintre cele trei capitole fiind prezentat in cate jumatate de ora si cu multe elemente care se petreceau in spatele scenelor pe care Jobs urma sa prezinte produsele.

  Prea multe alte detalii nu se cunosc in legatura cu aceasta pelicula, cei de la Sony au avut grija sa tina totul secret pana in ziua lansarii filmului si sper ca el sa fie cel putin la fel de interesant precum ni se da de inteles ca ar fi. Dimineata v-am spus ca Ashton Kutcher a fost laudat de catre colegul sau Josh Gad pentru modul in care l-a interpretat pe Steve Jobs, insa filmul respectiv este produs de alta companie.

herosummit on livestream.com. Broadcast Live Free

3 COMENTARII