Prima Pagina Apple Steve Wozniak sustine ca Microsoft a devenit mult mai inovatoare decat Apple...

Steve Wozniak sustine ca Microsoft a devenit mult mai inovatoare decat Apple (Video)

  Steve Wozniak, co-fondator al Apple si unul dintre cei mai vigilenti critici ai companiei, a declarat recent ca Microsoft a devenit mai invoatoare decat compania pe care el a fondat-o imprena cu Jobs in anii ’70. Intr-un inteviu dat celor de la TechCrunch, Wozniak sustine ca in ultima vreme Microsoft a lansat produse cu adevarat inovatore, produse care te uimesc si iti dau de inteles ca acea companie a ales sa faca lucrurile intr-un mod diferit. Desi Wozniak are dreptate, deocamdata Microsoft nu a uimit si cu vanzari foarte bune pentru produsele sale, insa pe de alta parte nici Apple nu a vandut zeci de milioane de iPhone-uri chiar de la lansare.

Wozniak said that Microsoft has produced “more of the type of innovation where you see something and you say, ‘Whoa, they really changed things drastically, whoa, they aren’t really even going in the same direction as everyone else.’”

  Adevarul este ca in ultima vreme Apple a nu a adus pe piata produse cu adevarat revolutionare, ea a imbunatatit semnificativ produsele existente, insa nimic nu se aseamana cu lansarea primului iPhone, a primei tablete iPad, sau macar a terminalului iPhone 4. Desigur ca fiecare companie are perioade in care nu inoveaza si profita de pe urma produselor lansate deja pe piata, iar pentru Apple a cam venit timpul lansarii unor produse cu adevarat grozave.

 • @Man

  Stie grasanu ceva, ce nu stim noi!

 • georgian

  Foarte corect si echidistant punctul lui de vedere desi e cofondatorul apple. Mi-a placut.

 • Andrei78

  Iar nu i-au dat dividentele si vine cu declaratiile lui …
  Pe de alta parte VW Golf 7 cu ce vine inovator fata de Golf 6 ? Si totusi au fost facute 40.000 de precomenzi. Golf7 e un Golf 6 imbunatatit nu e o masina noua . Asta nu ii impiedica sa fie leaderi pe segment si un etalon la clasa respectiva .

 • vlad

  Is numa vrajeli,dupa cate am vazut apare tot timpu cu contradicti fata de apple cred ca ii ciuda ca nimenia nu il baga in seama de la apple si asa defiecare daca cand are ocazia baga cateo intoarsa:ca microsoft ii mai buna,tin minte ca l-am vazut mai demult era cu androi ca ii mai bun ca apple.

 • Propaganda curată … nu știu cine ar pune botul la așa ceva…

 • hybrid

  Don’t fix it if ain’t broken…

 • adzzz

  @Andrei 78…. VW golf 7 este o masina 100 noua… foloseste noua platforma mqb dein grupul vag! nu mai are nicio legatura cu golf 6! e o platforma modulara total noua asa ca nu mai vorbii fara sa cunosti! Revenind la subiect il ador pe omul asta!!! e un om cu un mare caracter! eu de mult timp urlu pe aici ca apple nu mai face nimic dar voi nu batman batman! si zaone… eu zic sa te mai interesezi! surface a depasit in franta numarul de precomenzi facut de oricare tableta! lumia 920 dinspare din stocul amazon in o ora! si se vinde extrem de bine oriunde a aparut! Asteptarile microsoft au fost depasite in ceea ce priveste vanzarea win 8 pe pc! asa ca eu zic sa nu le mai ducem grija ca stiu ei ce fac… si drept dovada fac bine! asta e doar inceputul

 • adzzz

  hai sa invatam ceva de la omul asta si sa fim corecti daca tot suntem fani apple:)

 • Victor Bulgar

  @Andrei, Golf 7 este o masina noua, o continuare a liniei Golf. Daca e sa tin cont de ideea ta, inseamna ca iPhone 5 este acelasi iPhone 3G, doar imbinatatit, nu? Cauta pe google despre strategiile corporative si ai sa intelegi de ce marile corporatii si-au dat seama ca continuitatea liniei de produs duce la stabilitatea numarului consumatorilor, previzionarea vanzarilor etc, inca acum mai bine de un secol.

 • Susp3kt

  Asta e ofticat ca nu mai e la Apple,obositu,sa își vadă de treaba lui

 • Andrei78

  Surface se gaseste in Franta in goarte putine locuti , e un total dezinteres pentru aceasta tableta , pentru cine zicea ca a inregistrat maaaaari precomenzi , desi Microsoft a recunoscut ca e un flops .