Tim Cook se plaseaza pe locul al doilea in topul celor mai importanti oameni de afaceri din SUA

  Anual cei de la Fortune Magazin fac un top al celor mai importanti oameni de afaceri din SUA, iar anul acesta Tim Cook, CEO-ul companiei Apple, este pozitionat pe locul al doilea, dupa CEO-ul Amazon, Jeff Bezos. Tim Cook a fost plasat pe pozitia a doua pentru felul in care a condus Apple in ultimul an, pentru ca valoarea actiunilor companiei a depasit cifra de 700$, pentru ca iPhone 5 a inregistrat un record de vanzari in toamna acestui an si pentru ca per total Apple a lansat produse interesante.

Despite a shuffling of executive management, Tim Cook’s first full-year as CEO was chock-full of milestones: Apple’s stock soared to an all-time high of $705.07 per share, and its latest iPhone sold more than 5 million units during its first weekend on sale — a company record. –JM

  Daca va intrebati de ce Jeff Bezos se claseaza pe primul loc, ei bine cei de la Fortune spun ca al sau curaj de a isi asuma riscuri si de a schimba trenduri in industrie i-au adus aceasta pozitie si eu unul cred ca ea este pe deplin meritata.