Prima Pagina aplicatii Angajatii Apple iti spun ce jocuri au instalate in propriile iDevice-uri

Angajatii Apple iti spun ce jocuri au instalate in propriile iDevice-uri

  Desi inginerii companiei Apple publica sectiuni cu aplicatii special alese pentru utilizatori, compania a publicat in App Store si o sectiune speciala in care angajatii listeaza jocurile pe care le joaca in mod normal pe propriile dispozitive. Purtand denumirea What We’re Playing, sectiunea contine cateva zeci de jocuri, in mare parte interesante, si daca ati cumparat un iDevice nou sau sunteti in cautarea unor jocuri care sa merite banii, ar fi bine sa va uitati prin pagina respectiva.

  Puteti accesa sectiunea What We’re Playing urmand acest link.

 • eusuntdavid

  frumos din partea lor

 • Adrian Bucuresti

  Zaone, unde pot gasi sectiunea asta in App Store?
  Daca peste o saptamana vreau sa verific ce mai este pe acolo, trebuie sa caut articolul tau ca sa accesez link-ul catre aceasta sectiune sau este si o alta cale (asa cum mi s-ar parea logic sa fie), dar de care nu ma prind eu?
  Multumesc anticipat pt lamurire!

 • MarioXXL

  @Adrian este foarte simplu…salvezi linkul postat de zaone. Sau al pui la preferite

 • Adrian Bucuresti

  Multumesc pt raspuns, MarioXXL!
  Am reusit sa salvez adresa in favorites, desi nu consider ca a fost un lucru foarte simplu (pt ca e un link care te scoate din Safari si te duce in iTunes).
  Oricum, mi se pare absolut stupid din partea Apple sa faca niste categorii in App Store, pe care sa nu le poti accesa direct din Store, ci doar accesand un anumit link in Safari.

 • smile

  Aceasta sectiune a mai fost facuta sa mai stoarca de bani,atat utilizatori cat si dezvoltatori….Gen,daca vreti sa va promovam in aceasta categorie cat dati si voi cumparati ce nu prea se vinde:)