Prima Pagina Android Locuitorii New York-ului prefera iPhone-ul in detrimentul Android-ului(Video)

Locuitorii New York-ului prefera iPhone-ul in detrimentul Android-ului(Video)

[youtube]http://youtu.be/MGLccQH5vgY[/youtube]

¬† Cei de la¬†Rocketboom au dorit sa afle ce fel de terminale folosesc locuitorii orasului New York si in clipul video de mai sus aveti cateva interview-uri scurte facute intr-unul dintre parcurile orasului. Cateva zeci de persoane au spus ce terminale folosesc, majoritatea au iPhone-uri, o parte au Android OS, iar unul dintre ei habar nu are pe ce lume traieste. De pe la secunda 50 incepe “distractia” cu un chinez care nu stie pe ce lume traieste, dar care iubeste Android-ul.

 • smile

  Mda tare,observ veridicitatea acestui videoclip,in mod misterios personajele intervievate se tot perinda prin spatele asa zisei reporterite iar la un moment dat sunt intervievate:))

 • Victor

  E cam anti android acest interviu si o chestie intetesanta am obs ca ii intreaba de ce prefera sistemul pe cei care au android

 • Andrei78

  Ala de la secunda 54 e cumparatorul tipic de Android . Mi-a placut de ala care a recunoscut de ce are Android : pentru ca nu isi permite mai mult ( Min 2:09).

 • smile

  Da KFF ala e cumparatorul tipic de android,dar ai vazut care e cumoparatorul tipic de iphone,pitipoanca aia blonda analfabeta care statea la coada la iphone si vroia sa cumpere 3 apple 5,acum ne-ai lamurit,bv.