Asa testeaza Nokia telefoanele mobile care ajung pe piata (Video)

[youtube]http://youtu.be/HZ3SE3LJMBM[/youtube]

  Daca v-ati intrebat vreodata cum sunt testate telefoanele mobile ale celor de la Nokia inainte ca ele sa fie efectiv lansate pe piata, in clipul video de mai sus aveti raspunsul la intrebare.

8 COMENTARII

  1. Am fost posesor de nokia, iar clipul de mai sus nu ma convinge cu nimic, poate ca unele modele sunt rezistente, dar ce am avut eu (N81, N70 ), nu s-au dovedit a fi asa de rezistente (saniuta la N81 s-a stricat, butoane sarite la N70), singurul telefon nokia care a rezistat cu succes a fot un 6110, acum sunt posesor de iPhone 4 , are 2 ani si merge impecabil fara urme de uzura.
    Apropo, iphone-ul inca il mai pot vinde la un pret bun iar de nokia ma indoiesc.

  2. salut,
    legat de N81 te contrazic . il am de cand a aparut el pe piata l-am folosit foarte mult timp adica de genul folosit incarcat baterie in fiecare zi si sania pe care culiseaza vreau sa-ti zic ca merge perfect…

  3. Cred ca filmul are 100 de ani cam cu cat sunt in urma lui Apple, tehnologic vorbind. Am luat o teapa de la Nokia cu un 5800 pe care am dat 1300 RON, si cred ca este suficient pentru mine. Nici iPhone-ul nu este perfect dar isi face treaba foarte bine de vreo 3 ani.