Prima Pagina Apple OS X 10.9 ar putea avea Siri si sistemul de harti disponibil...

OS X 10.9 ar putea avea Siri si sistemul de harti disponibil in aplicatia Maps a iOS 6

  Apple testeaza cu angajatii sai OS X 10.9 de ceva vreme si primele informatii despre viitoarea versiune a OS X incep sa apara. Cei de la 9to5mac sustin ca OS X 10.9 va avea Siri integrat si impreuna cu el vom vedea sistemul de harti disponibil in momentul de fata in aplicatia Maps din iOS 6. Momentan nu se stie daca vreuna dintre aceste doua functii va fi disponibila in versiunea finala a OS X 10.9, sistemul de operare aflandu-se in perioada de beta testing si experienta testerilor va determina implementarea sau neimplementarea lor.

  In iOS 6 Siri raspunde la intrebari controleaza aplicatii si in OS X 10.9 ar urma probabil sa faca exact aceleasi lucruri, insa doar pe Mac-urile care au un microfon integrat. Sistemul Maps ar putea fi utilizat pentru geolocalizarea Mac-urilor sai vizualizarea de informatii despre locatii, insa momentan nu stim nimic despre cum va functiona totul. La final va spun ca OS X 10.9 ar putea avea denumirea Lynx, dar si acesta este un zvon care nu poate fi confirmat/informat de cineva.

 • Caribbean

  Se poate, eu confirm.

 • Anonymous

  doar marean evanghelie poate sa confirme si sa garanteze acest zvon.el este un filozof innascut inca in viata asa ca numai el poate face asta:)

 • leo

  Dar oare drivere scrise cu mana, nu cu piciorul va avea oare? Nu, ca la ce dracu avem nevoie de asa ceva! Mai bine Siri si failMaps pe Mac-uri.

 • Bogdan

  Cu ce ei avut probleme cu drivere? Eu de 3 ani de când am mac, nu am avut nicio problem cu niciun driver cu nicio versiune a OS X.