Prima Pagina iPad Mini Urmareste un pitic echipat cu un minigun care distruge o tableta iPad...

Urmareste un pitic echipat cu un minigun care distruge o tableta iPad Mini (Video)

[youtube]http://youtu.be/8-SgNOhHrVM[/youtube]

  TechAssassin este un american care foloseste arme pentru a distruge diverse gadget-uri recent aparute pe piata, iar iPad Mini a intrat recent in atentia sa. Pentru un produs “mic si usor” era nevoie de o persoana pe masura, asa ca un pitic a fost ales pentru a o distruge, iar in clipul de mai sus aveti totul prezentat.

 • LucianC

  Baiatul asta are un complex datorita inaltimii sau ce ? Ce mare chestie a facut decat sa distruga un device electronic pentru care multi dintre noi muncim de crapam ca sa-l cumparam sau poate facem imprumut la banca.

 • Vlad21

  Foarte tare videoclipul.

 • Cipri

  Pentru el nu este iPad mini :))

 • Alin

  Bravo LucianC! Bine ai zis-o.. Mare satisfactie pe piticot ca a distrus o tableta pentru care noi muncim de crapam ca sa ne-o luam.. Big deal..

 • LucianC

  @Alin: hai ca mi-a cazut fisa, baiatul datorita constitutie sale atletice pe care o afiseaza, adica un pachet de muschi ( de bou probabil ) nu poate cuprinde cu degetelele sale delicate cu o singura mana acest superb device numit iPad mini, drept urmare isi varsa toate frustrarile asupra ei ca sa ne demonstreze noua ca vai ce mare si puternic e cand pune mana pe un minigun care numai mini nu este.