Apple angajeaza oameni capabil sa traduca Siri in cateva limbi internationale

  Asistentul personal Siri din iDevice-uri poate intelege cateva dintre limbile internationale de mare circulatie, iar Apple intentioneaza sa adauge alte cateva in viitorul apropiat. Compania americana cauta oameni care vorbesc fluent chineza, daneza, olandeza, finlandeza, franceza, coreeana, novegiana, suedeza si dialectul arab, o parte dintre limbile listate mai sus urmand a fi integrate intr-o viitoare versiune a iOS-ului pentru iDevice-urile noastre.

  Dintre toate limbile listate de catre Apple, franceza, engleza si limba coreeana sunt in momentul de fata disponibile in Siri, iar Apple doreste probabil sa perfectioneze recunoasterea diverselor dialecte asociate lor. Restul vor fi implementate sigur in iOS si din pacate romana nu se afla printre ele, dar asta nu inseamna ca Apple nu intentioneaza sa o implementeze in Siri, ci probabil inseamna ca deocamdata nu are nevoie de oameni care sa o ajute sa faca acest proces.

9 COMENTARII

  1. Fratilor, mai am putin si termin siri in romana, rabdare… Am incetinit proiectul pentru ca nu am destul timp, scoala imi ocupa mult…
    O veste buna este accea ca sunt pe cale sa gasesc o modalitate de a il porta si pe deviceurile care au siri nativ

  2. pacat ca pentru Apple nu sunt importante si alte tari,aici castiga altii care pentru ei se dovedeste a conta fiecare natiune…dar fiecare cu politicile lui(Apple,Google,Samsung etc,etc)….

  3. Suntem importanți pentru Apple atunci când îi cumpăram produsele…..in rest ….putem aștepta mult si bine romana in Siri