Prima Pagina Apple Apple pare sa isi fi deschis un magazin virtual pe eBay pentru...

Apple pare sa isi fi deschis un magazin virtual pe eBay pentru a vinde produse refurbished

  Apple are un magazin online care este vizitat lunar de zeci sau poate chiar sute de milioane de persoane si in ciuda traficului foarte mare, compania ar fi decis sa isi deschida un magazin virtual chiar pe eBay. In acest magazin Apple ar vinde doar produse refurbished, adica acele produse returnate de clienti sau reparate de catre Apple, reverificate si repuse in vanzare la preturi mai mici decat cele din magazinul sau online. Preturile produselor sunt identice cu cele ale Apple, insa partea buna este ca de pe eBay le puteti cumpara singuri si le puteti primi in Romania, daca nu ma insel.

  Nimeni nu stie deocamdata de ce ar fi ales Apple sa isi faca un magazin virtual pe eBay din moment ce are unul propriu, insa miscarea atrage atentia lumii, publicitate pozitive vine impreuna cu ea si Apple si-ar putea creste vanzarile pentru produsele refurbished.

 • Luca

  eu am citit pe un site di Italia ca eBay la deschis si nu Apple,oferă un an garantie la fiecare produs si au baterii noi.Acum cine mai știe adevarul.

 • Cristi

  Am incercat la un Ipad: This seller does not ship to Romania…

  Deci nu se poate trimite in Romania.

 • Hybrid

  Multi nu trimit in Romania …cateodata trebuie sa cauti si o zi un amarat de joc pentru consola care sa trimita vanzatorul in romania

 • Anonymous

  Nu uitati de TVA-ul de la vama pe care oricum il platiti, de taxa de comunitate, si alte taxe vamale plus taxele de transport.

 • Alin

  Note: This seller has been authorized by Apple Inc. to sell Apple Certified Refurbished products on eBay.

 • ionut

  sub ce nume este magazinul online ???

 • Anonymous

  Ionut daca dai click unde scrie un magazin virtual ti se deschide pagina