iOS Photo Sync ne va permite sa incarcam automat pe Facebook pozele facute cu iDevice-urile noastre

  De ceva vreme Facebook testeaza pe iDevice-uri o functie numita iOS Photo Sync, iar cu ajutorul ei vom putea incarca automat in propriul cont Facebook pozele facute cu iDevice-urile noastre. Ideea este similara cu cea utilizata in Photostream, adica orice poza noua facuta pe iDevice este automat incarcata intr-un album secret disponibil pe Facebook. Doar noi vedem acel album si doar noi avem posibilitatea de a alege care poze sunt afisate catre prieteni sau public, insa dupa activarea optiunii din aplicatia Facebook, toate pozele care ajung in Camera Roll sunt automat incarcate pe Facebook.

  Pe Android OS functia exista de 2 luni de zile, Facebook abia testeaza implementarea ei in iOS si deocamdata nu se stie daca o va include sau nu intr-un viitor update al aplicatiei proprii. Desi functionalitatea va fi cu siguranta interesanta pentru multi, problema este ca facturile de internet ale unor utilizatori vor creste considerabil, deoarece aplicatia va face probabil upload pozelor indiferent de conexiunea pe care o are, asa ca trebuie sa aveti grija cu utilizarea ei, daca va fi implementata in viitor.

2 COMENTARII

  1. Ultimul update Facebook, face ca aplicatia sa nu se deschida pe I4 cu 5.1.1. si Ipad 2 5.0.1. Ambele cu jb. Am vazut ca multi au problema asta. Exista vre-o solutie?