ORA – carcasa pentru iPad ce are incorporat un sistem audio complex (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/53624016[/vimeo]

  Stiti cu totii ca sistemul audio, adica difuzorul, iDevice-urilor nu este chiar atat de grozav si probabil multi vor spune ca e normal, avand in vedere ca vorbim despre o tableta si nu un laptop. Din fericire exista destui oameni nemultumiti de el, asa ca ORA a luat nastere si vorbesc despre o carcasa care are un sistem audio incorporat. In carcasa montati tableta iPad si prin cele 8 difuzoare ale carcasei veti auzi mult mai clar si mai tare sunetele reproduse de tableta voastra.

ORA delivers truly immersive sound for your iPad. The powerful sound your iPad deserves—in a beautifully crafted, go-anywhere design. Meticulously engineered from the inside-out, ORA has eight tuned, front-facing speakers surrounding the screen, turning your iPad into a portable entertainment system that is 5 times the sound volume as your iPad alone. Feel the action moving from left to right. Boost the intensity of the games you play. Enhance the clarity in movies and conversations. Experience the depth and detail you’re meant to hear in your music.

  Carcasa are un design frumos, o baterie incorporata, un procesor pentru semnal digital care controleaza sistemul 3D stereo pentru a reda sunetele aproape perfect atat in landscape, cat si in portrait mode. Practic vorbim despre un sistem audio complex care a fost montat intr-o carcasa pentru iPad si care acum cauta banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata. ORA este in momentul de fata doar un proiect al kickstarter si daca nu ar fi avut nevoie de 450.000$ pentru a fi finantat, as fi spus ca ar putea ajunge rapid pe piata.