Apple publica doua spoturi publicitare noi pentru iPhone 5 (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2xHquhlr45w[/youtube]

  Vineri este Black Friday si Apple profita de ocazie publicand doua spoturi publicitare noi pentru terminalul iPhone 5. Primul dintre ele evidentiaza sistemul Shared PhotoStreams care ne permite sa partajam pozele din iDevice-urile noastre catre prieteni folosind iCloud, iar cel de-al doilea prezinta beneficiile sistemului de anulare a zgomotelor ambientale in timpul convorbirilor. Turkey si Orchestra se numesc cele doua clipuri video gandite de catre Apple, niciunul nu va rula in Romania.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3qBaTYNKluM[/youtube]

8 COMENTARII

  1. Daca suntem atenti la primul clip, toate pozele prezentate sunt 16:9, si presupun ca stim cu totii ca i5 nu face acest lucru nativ, asadar Apple ne cam “obliga” sa folosim functiile de editare deocamdata. Ar fi fost utila functia de captura 16:9 nativ macar in iOS-ul pentru i5. Poate in viitor? Ne va tine domnul Admin la curent. Felicitari “Zaone” pentru munca depusa.

  2. Apopo de iPhone 5 si o sa fac si putin off topic..pe zi ce trece, raman tot mai uimit cum gasesc tot felul de chestii care ma lasa masca…ma joc The Simsons Tapped Out, si pana mai devreme, imi rula pe tot ecranul, iar acum sa constat ca imi ruleaza cu 2 dungi negre pe margine..internetul prin 3g imi ruleaza greu..am probleme uneori cand sun, se aude ca si cum ai derula o banda..iar, daca se intrerupe convorbirea, si sun inapoi, ma aud singur, desi imi arata ca sunt in cadrul unei convorbiri…a mai intampinat cineva chestiile astea pana acum?Zaone, cineva?

  3. De ce nu face si Apple misto in reclamele lor de cozile de fraieri care stateau ore intregi sa-si cumpere un Galaxy S3? Oh wait..nu s-a intamplat asta ever:))

  4. Acuma am vazut ca in primu videoclip pozele facute dupa se pot vizualiza full screen…la mine se vad tot in formatul iphone 4/4s adica cu cele 2 bari negre in susul sii josul pozei si nu pe 4″
    Stie cineva ceva?

  5. Frumoase reclamele:)
    Eram cel mai trist om daca imi cumparam un s3 plasticat ,zici ca e telefon gen jucarie de copiii mici care imita anumite sunete:)
    E mult pe langa samsung