Prima Pagina Apple iOS 6 rezolva problema iMessage care trimitea mesaje catre iPhone-uri vandute sau...

iOS 6 rezolva problema iMessage care trimitea mesaje catre iPhone-uri vandute sau furate

  Acum cateva luni de zile a pornit un scandal care avea in mijloc iOS 5 si sistemul iMessage. Atunci s-a descoperit ca iMessage-urile ajung pe iPhone-urile furate sau vandute, chiar daca utilizatorii dezactivau sistemul pe ele, inlocuiau cartelele sau schimbau parola Apple ID-ului utilizat cu sistemul. Apple a modificat modul in care functioneaza iMessage, astfel ca acum o schimbare a parolei Apple ID-ului impune o relogare pentru iMessage si schimbarea cartelei dezactiveaza sistemul pe iPhone-ul de pe care ati scos-o.

  Apple nu a facut publice aceste informatii, insa surse din interiorul companiei confirma implementarea respectivelor schimbari in iOS 6 si serverele Apple, deci acum ar trebui sa avem un iMessage mult mai sigur. De la data aparitiei respectivului scandal si pana in prezent nu au mai aparut alte plangeri ale utilizatorilor cu privire la modul in care functioneaza iMessage pe terminale furate sau vandute, deci informatiile prezentate anterior se dovedesc a fi deocamdata devarate.

  • Voicu

    Nu se puteau folosi cumba de chestia asta sa le recupereze pt utilizatori?

  • Cand am intrebat la operatorul de telefonie mobile nimeni nu stia nimic de aceasta problema, dupa mai multe drumuri si sesizari au facut compensatie la factura.

  • dany

    OFF: iphone 3gs ios 6.0.1 la aplicatiile nou instalate imi apare numai acea banda albastra peste iconitele aplicatilor, insa nu si “new” a mai intalnit cineva chestia asta?

  • Andrei

    Si mie mia furat iphonul 4s il mai pot recupera cimva?