Injurand la call center-ul Apple esti conectat rapid la un angajat, sistemul este valabil si pentru alte companii

  Nu cred ca exista printre voi o persoana care sa nu fi fost macar o data conectata la un call center de la care sa afle informatii in legatura cu vreun serviciu sau produs al unei companii. Ceea ce voi probabil nu stiati este ca sistemele care monitorizeaza liniile call centerelor sunt programate sa identifice anumite cuvinte si sa transfere apelantul la un angajat cand detecteaza respectivele cuvinte. Un american a injurat robotul call center-ului pentru Apple Care si in cateva secunde a fost transferat la un angajat al companiei, metoda fiind valabila si pentru alte call centere.

Second, not kidding on this one. I was having some trouble with my (older) laptop and wanted to order a new keyboard to fix it myself. After exploring every option possible in the machine based list, I eventually got frustrated and used a few choice words that triggered something in the computer I was talking to. It cut itself off in mid-sentence, apologized, and in about 10 more seconds I was talking to an Apple tech.

  Se pare ca multe companii utilizeaza aceasta modalitate de analizare a starii de spirit a apelantului si reduce timpul de asteptare in functie de ceea ce acesta rosteste in receptor. Ca sa fiu sincer nu stiu daca in Romania exista vreo companie care are un asemenea sistem implementat in call center, insa data viitoare cand suntati undeva, puteti incerca teoria sa vedeti daca veti fi intampinat de un angajat politicos si dispus sa va rezolve problema rapid.