iTunes 11 va fi lansat in urmatoarele zile conform Apple

  iTunes 11 trebuia sa fie lansat de catre Apple pana la sfarsitul lunii octombrie, insa compania a prelungit termenul de dezvoltare a programului si acum isi anunta partenerii ca programul va fi lansat in urmatoarele zile. Intr-un email trimis celor de la feiyr.com, Apple afirma ca iTunes 11 va fi disponibil pentru download in cursul urmatoarelor zile, nu specifica in mod clar o data la care programul va fi publicat pe website-ul sau, insa probabil pana la sfarsitul saptamanii il vom avea.

  iTunes 11 aduce foarte multe noutati pentru utilizatorii de iDevice-uri si nu numai, multa lume asteapta programul si se pare ca asteptarea va lua sfarsit in curand.

9 COMENTARII

  1. zaone lamureste-ma te rog cu o problema ca nu ii dau de capat iar tu esti expertul. am primit cadou un 4s din italia nou nout. cand sa-l deschid imi cere sa setez limba, locatia si cauta wifi dar nu accepta cartela sim si nu se activeaza. am incercat cu o cartela din it si cu una orange de aici si degeaba. am verificat imeiul sa fiu sigur si zice ca este deblocat. Putin ajutor te rog ?

  2. Zaone re rog sa mă ajuti! Wi fi a rămas blocat pe off, nu gliseaza, Bluetooth nu merge. Am dat reset dar tot nu funcționează nimic! iOS 601, 4s . Va multumesc, cu respect!

  3. Thx! I am dat reset all setting, am instalat din nou iOS…. Tot nimic! Tel este inca in garantie, ma duc la Vodafone IRL sa vad care este treaba! Multumesc!