Vodafone iti vinde un iPhone 4 lansat in octombrie 2010 care are Siri, chip A5 dual-core si iOS 4 cu UI de iOS 5

  Operatorul de telefonie Vodafone se simte darnic in perioada sarbatorilor de iarna, asa ca a decis sa faca un upgrade batranului iPhone 4 si i-a inclus un procesor dual-core, plus asistentul personal Siri. Apple nu a mentionat nimic in legatura cu lansarea unui asemenea terminal, insa Vodafone are o versiune aparuta pe piata in luna octombrie a anului 2010, ea avand iOS 4 instalat, insa UI-ul apartine sistemului de operare iOS 5, deci vorbim despre un model special facut pentru Vodafone Romania.

  Performantele ridicate vin totusi fara a dauna natura inconjuratoare, terminalul neavand emisii de dioxid de carbon, conform celor de la Vodafone. Lasand gluma la o parte, e penibil ca un operator precum Vodafone sa lase copii sa completeze listele cu specificatiile tehnice ale produselor. Mai penibil este ca daca ar vinde un iPhone 4 cuiva in baza specificatiilor alora, pot fi dati in judecata.

Thanks to Dennis.

34 COMENTARII

  1. iphone 4s nu e de 8gb ci de 16 32 64. asta e doar o balarie de anunt. nu exista un astfel de telefon. auzi la ei facut doar pentru vodafone. :)))

  2. ce radeti ma chiar asa e am cumparat eu azi are si jailbreak facut si surse piratate bagate :))) sunteti voi invidiosi ca e mai bun ca iphone 5 hahahah :D:D:D:

  3. @eu daca nu sti taci.Mai intai intereseazate si pe urma vorbeste.Exista si iphone 4s de 8gb care l-au lansat cand a aparut iphone 5 :))

  4. la un moment dat am intrat in orange si pe timpul cand aveau 3GS expus scria 3GS si era 3G nu avea camera video and other stuff :))