iPad 4 vs Google Nexus 10 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://youtu.be/qmPcVscHyEA[/youtube]

  Va spun de la bun inceput ca toata comparatia este filmata de un spaniol, nu veti auzi engleza, insa ar trebui sa va faceti o idee in legatura cu ambele tablete. Google Nexus 10 are o rezolutie mai mare decat cea a tabletei iPad 4, iar asta se simte in performante, uneori produsul celor de la Samsung/Google fiind cu o fractiune de secunda mai lent, insa asta conteaza prea putin in utilizarea de zi cu zi. In mare ambele tablete par interesante, insa Android-ul este cel care face diferenta si de multe ori el nu ajuta clientii sa aleaga o tableta.

14 COMENTARII

  1. Chiar daca Nexus 10 are 2400 la puncte tot praf ramane din punctul meu de vedere.Chiar daca a pornit mai repede decat iPad 4.Decat sa ma aleg cu un malware care sa ma lase fara bani mai bine raman la maru’ meu muscat.

  2. Adevarul e ca Android nu are protectie in Play Store si oricine poate sa upload-eze un virus mic sa le distruga telefoanele altora. Eu mai bine raman la iPhone 4 decat sa imi iau un Android. Mai strang si iau un 4S sau un 5 :D.

  3. Cum Androidul nu are protectie in playstore? :-))
    Au propriul sistem – Bouncer care scaneaza inainte tot ce se publica in playstore, iar incepand cu android 4.2 vor fi scanate automat si aplicatiile instalate din surse terte.

    Problemele legate de malware pe android sunt rezultatul instalarii de aplicatii de pe diverse terte siteuri dubioase si utilizatorii idioti. (la fel ca pe orice alta platforma)

  4. Ai dreptate Ion.Cei care vorbesc despre malware pe android sunt utilizatori iphone si nu android.Nu am avut nici o experienta cu virusi,mallware pe tel meu si nici nu am auzit pe nimeni.
    In plus am o aplicatie AVG antivirus care scaneaza automat tot ce descarc,ofera protectie web si scaneaza telefonul la un interval prestabilit de mine.Plus anti-theft,data usage,task killer si ocupa doar 10,10 mb .Free in google play store.

  5. Mi-ar placea un Nexus 10 cu iOS si cu format 16:9 ca sa fie iPad 10.1(Filme si alte nebuni) ipad 9.7 “Reading Edition” si iPad mini dar cam aberez deja

  6. @Costin, deductia ta ilogica ma duce la ideea ca ma mint singur ca detin iPad si ca il vad acum in fata mea. Sau n-am inteles eu ceva?

  7. Inseamna ca nu este Jailbreak…ca sa il folosesti la capacitatea maxima…nu limitat cum este din fabrica…
    La android cand il vad ca are frameuri atunci cand umblu pur si simplu prin meniu ma ia groaza…probabil ca ce am avut eu nu era chiar de ultima generatie dar m-a lasat cu o impresie proasta…
    Oricum asta este parerea mea…

  8. @costin, am avut si jailbreak si am incercat zeci, daca nu sute de tweak-uri. Si daca imi place Android, nu inseamna ca nu imi place iOS, fiecare are partile sale forte si slabe. iOS-ul imi place pentru simplitate, eleganta, Androidul il am pe Note 2, care imi ofera cateva functii ce nu le poti baga nici cu tweak-uri pe iOS (scriu mult si desenez diagrame/scheme cu stylusul) si se misca impecabil, iar bateria ma tine extrem de bine, mai ales avand in vedere ca iOS-ul cu jailbreak se misca mai rau, mai rau tine si bateria. Deci functional imi place Androidul, placerea de folosire ramane cu iOS-ul, indiferent pe ce device. La fel zic si eu ca este parerea mea, in dependenta de cerintele fiecaruia prevaleaza anumite functii cand isi aleg terminalul.

  9. Venind vorba de jailbreak:Am stat 1 an de zile fara jailbreak pe telefon sau tableta dar la iPad m-am plictisit rau de tot …Ceva noutati Zaone ?