Un hot fura din casa lui Steve Jobs, pledeaza vinovat si isi cere scuze in fata sotiei fostului CEO Apple

  Cu cateva luni in urma v-am spus ca un hot a furat din casa fostului CEO Steve Jobs cateva produse Apple si portofelul acestuia care avea 1$ in el. Hotul a fost prins dupa ce produsele furate s-au conectat la serverele Apple si au fost localizate de catre companie, iar recent el a avut o prima infatisare in procesul in care a fost inculpat si a pledat vinovat pentru acuzatiile aduse de procuratura. El va fi condamnat in baza a 8 capete de acuzare, ar putea sta in inchisoare peste 7 ani de zile, insa si-a asumat acest risc.

A former San Jose State football player pleaded no contest Wednesday to a burglary spree that spanned four Bay Area counties and included the Palo Alto home of the late Steve Jobs, Apple’s co-founder. Kariem McFarlin, 35, of Alameda, was convicted of eight felony counts of residential burglary and one felony count of selling stolen property. He could face up to seven years and eight months in prison when sentenced on Jan. 17.

  Pana la procesul de astazi, hotul i-a cerut scuze sotiei lui Steve Jobs, Laurene Powell, pentru neplacerea cauzata de furtul obiectelor detintue de regretatul sau sot, insa asta nu il va ajuta in momentul in care ii va fi stabilita sentinta.

1 COMENTARIU