Will.i.am va lansa un accesoriu pentru smartphone-uri care va creste numarul de megapixeli ai camerei

  Will.i.am este unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai scenei muzicale si in afara implicarii in compania Intel, el va lansa in curand un accesoriu pentru smartphone-uri care va creste numarul de megapixeli ai camerei. i.am+ se numeste accesoriu si el ar trebui sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a transforma un smartphone cu o camera de 8 megapixeli intr-un smartphone cu o camera de 14 megapixeli, totul prin simpla atasare a produsului deasupra camerei.

We have our own sensor and a better flash. You dock you phone into our device and it turns you smartphone into a genius-phone. We take over the camera.

  Accesoriul vine cu un senzor de imagine propriu si cu un flash LED, teoretic ar fi vorba despre o carcasa in care se introduce terminalul si pozele facute cu el ar trebui sa aiba o calitate net superioara celor normale. Saptamana viitoare i.am+ va fi prezentat in cadrul unei conferinte de presa ce va fi tinute la Londra si atunci vor fi anuntate preturile noului accesoriu.

8 COMENTARII

  1. tot timpul cand o vedeta lanseaza ceva lumea sare sa cumpere… nu pot sa pricep de ce oamenii nu gandesc… este evident ca este o mare tampenie daca o companie decide sa recurga la o strategie de marketing atat de agresiva… este clar ca buna ziua ca produsul acela nu ar putea fi vandut din motive foarte clare: ESTE O TAMPENIE… etc!!!