CamRanger iti permite sa controlezi un DSLR Canon sau Nikon folosind un iPhone sau o tableta iPad (Video)

[youtube]http://youtu.be/seGKsbRyQrE[/youtube]

  CamRanger este un nou accesoriu pentru terminale iPhone/iPad, iar cu ajutorul sau puteti controla un DSLR Canon sau Nikon folosind o aplicatie pentru iOS. In clipul video de mai sus aveti descrisa functionalitatea accesoriului si observati ca el afiseaza imagini in timp real din camera, va permite sa inregistrati poze sau filme, va permite sa ajustati focusul sau zoom-ul, va permite sa modificati pozele dupa ce le faceti, si desigur ca exista multe alte functii. CamRanger se conecteaza direct la aparatul vostru folosind un cablu miniUSB, iar iPhone-ul sau tableta iPad se conecteaza la el prin Wi-Fi.

CamRanger currently supports a large number of both Canon and Nikon cameras. The tables below list the supported cameras and exactly which functionality is supported. More supported cameras are anticipated soon! Some cameras not listed below are anticipated to work with CamRanger with few problems. However, they have not been tested and we can’t be sure what issues could arise. We would recommend not using CamRanger with unsupported cameras. Certain older cameras are guaranteed NOT to be supported (such as the Canon 5D).

  Practic folosind acest accesoriu puteti controla DSLR-ul vostru fara a il atinge si cred ca in viitor asemenea functionalitati vor fi implementate direct in camere, eliminand necesitatea utilizarii unor accesorii precum CamRanger. Daca sunteti interesati de dispozitiv, il puteti cumpara la pretul de 300$ de aici.

5 COMENTARII

  1. E bun pretul. Tinand cont ca o telecomanda nikon e undeva la 60-90 Ron. Si nu mai arata ca ceva improvizat cum este in poza de mai sus.
    Nu vreau sa fiu “Gica contra” dar, e un accesoriu total inutil si supraevaluat. Adica pune “taxa pe prostie” la mare arta. Deci, in opinia mea, chiar este un accesoriu de snob. Un snob abia intrat in lumea snobismului. Zaone, nu ma intelege gresit prin postarea mea, multumim ca ne prezinti tot ce este legat de “i…”. Sunt sigur ca isi vor gasi si o caruta de clienti.

  2. @Tudor: Scuzele mele. Am umflat pretul :D. Nu face telecomanda noastra ce face asta pe iphone si ipad dar nici nu iti vinzi rinichii sa ti-o cumperi.