Samsung sustine ca Apple ii incalca brevete de inventie prin sistemul text to speech din iOS

  iOS-ul companiei Apple are implementat un sistem care permite utilizatorilor sa ceara iDevice-urilor sa recite toate textele disponibile pe ecran. Acest sistem este foarte util in special pentru persoanele care au deficiente de vedere, multa lume este multumita de el, exceptie face Samsung care spune ca Apple ii incalca niste brevete de inventie. Cei de la Samsung detaliaza intr-o cerere de chemare in judecata modul in care implementarea facuta de Apple incalca tehnologii care le aparti, si desigur ca o intreaga disputa legala va avea acest lucru la baza.

  Pentru Apple sistemul text to speech este foarte important, compania ajutand fanii sa isi depaseasca deficientele fizice in utilizarea iDevice-urilor. Se pare ca Samsung are sanse mici sa convinga o instanta ca aceste tehnologii trebuie sa duca la impunerea unui ordin de interzicere a vanzarii iDevice-urilor, insa in SUA orice este posibil.

12 COMENTARII

  1. Samsungul asta tot ce are Apple mai bun spun ca e a lor ma întreb așa câte odată nu le’o fi rusine se mai cred si mare brend-ul de kkt

  2. @Gabyy ”BREND”? Esti sigur ca asa se scrie ? Si serios ? Apple e brand de 2 lei ? Sau e un brand care si-a facut o reputatie puternica de-alungul timpului? Samsung a venit, a luat Android de la Google, a copiat din iOS si apoi au bagat niste performante imense, dar degeaba. Doar ca sa impresioneze pe hartie. Consider si un iPhone 3GS mai bun decat Samsung Galaxy S1 (care deja nu mai primeste update-uri OFICIALE, pe cand 3GS a primit si iOS 6 care se misca foarte bine.). Deci daca tot Apple e brand de 2 lei … Nu stiu ce e bun pe lumea asta. Trezeste-te si gandeste-te ca NIMIC NU E PERFECT in lumea asta.

  3. @Mihai sper ca glumesti cu “3gs se misca foarte bine pe iOS 6” tocmai am pus eu pe un tel al unui prieten si cam face figuri 🙂

  4. Mai Mihaie daca nu esti capabil macar sa pricepi ceea ce citesti,stimabile lasa-te de comentat,eu stiu ca adularea dusa la extrem iti intuneca gandirea dar macar un pic de constientizare nu ar strica…..Vezi ca ala de mai sus pe care tu il apostrofezi nu semlua de apple ci de samsung,dar in furia ta oarba si nejustificata vezi altceva….Cat despre partea a doua a commentului tau,am acelasi sfat,mai bine taci.

  5. @quino e 2-1 pana acum, mai asteptam :)) dar chiar nu poti sa spui ca merge bine cand si cei cu iphone 4 se plangeau ca merge mai greu

  6. @Chicodex Stai tu linistit ca nu sunt un handicapat sau cu probleme la “mansarda”, dar eram putin cam obosit cand citeam si eram total neatent.
    @Florin Vorbesti din auzite, prietene ? Daca si iPhone 4 se misca “in slow motion” pe iOS 6, inseamna ca si 4S lag-uieste in meniu. Eu am iPhone 4 care mi se misca superb, desi mai am decat 2-3 GB liberi. Deci, te rog frumos sa vorbesti din experienta, nu din auzite. Daca gresesc te rog sa ma corectezi, dar cu argumente!