Asa arata o casa controlata de o tableta iPad (Video)

  In ultimii ani in SUA a devenit o “moda” implementarea sistemelor care controleaza apartura electronica din casa folosind tablete iPad. V-am prezentat cateva case controlate de iDevice-uri si astazi vin cu una noua in care au fost investiti 80.000$ doar in ideea de a o face controlabila cu o tableta iPad. Barbatul din clipul video de mai sus este un producator muzical pentru X Factor si in casa sa draperiile, luminile, unele dusuri, muzica, si camerele de securitate pot fi controlate folosind o simpla aplicatie pentru tableta iPad.

“It was totally worth it,” Kotecha said.  Kotecha, a 34-year-old songwriter and vocal producer on “The X Factor,” uses home-automation company Crestron’s iPad app to control things in his house like the shades, lights, music, and security cameras to monitor his home when he’s away.

  Fiind un fan al produselor Apple, el spune ca investitia a meritat banii, iar pe viitor intentioneaza sa isi automatizeze alte sisteme din casa, totul in ideea de a usura modul in care pot fi ele controlate. Tot ceea ce vedeti in clip este controlat wireless de catre tableta, insa dispozitivul trebuie sa fie plasat in casa pentru a putea accesa sistemul instalat in ea.