Prima Pagina Apple Asa arata o casa controlata de o tableta iPad (Video)

Asa arata o casa controlata de o tableta iPad (Video)

  In ultimii ani in SUA a devenit o “moda” implementarea sistemelor care controleaza apartura electronica din casa folosind tablete iPad. V-am prezentat cateva case controlate de iDevice-uri si astazi vin cu una noua in care au fost investiti 80.000$ doar in ideea de a o face controlabila cu o tableta iPad. Barbatul din clipul video de mai sus este un producator muzical pentru X Factor si in casa sa draperiile, luminile, unele dusuri, muzica, si camerele de securitate pot fi controlate folosind o simpla aplicatie pentru tableta iPad.

“It was totally worth it,” Kotecha said.  Kotecha, a 34-year-old songwriter and vocal producer on “The X Factor,” uses home-automation company Crestron’s iPad app to control things in his house like the shades, lights, music, and security cameras to monitor his home when he’s away.

  Fiind un fan al produselor Apple, el spune ca investitia a meritat banii, iar pe viitor intentioneaza sa isi automatizeze alte sisteme din casa, totul in ideea de a usura modul in care pot fi ele controlate. Tot ceea ce vedeti in clip este controlat wireless de catre tableta, insa dispozitivul trebuie sa fie plasat in casa pentru a putea accesa sistemul instalat in ea.

 • alphaconcept

  super smecherie

 • Caribbean

  Asta da

 • Amfetamin

  Zaone,scuze de offtopic,as dori sa te întreb daca un apel prin FaceTime emite ceva radiatii cand e la vreo 20-30 cm de fata unui copil. Ma interesează ca folosesc 4s-ul meu si al sotiei sa vad kinderu meu de o luna ce invarte prin patut. Am si babyphone(destul de performant zic eu)dar na,una-i cand il auzi si alta cand il si vezi. N-am mai vrut da dau vreo 1000 de lei pe un video babymonitor,așa ca mai bine folosesc FaceTime-ul. Nu stiu videobabymonitoarele astea prin ce unde merg… Am căutat mult pe forumuri si nu prea am gasit răspunsuri la întrebarea asta,eventual ai putea sa faci un articol despre valoarea SAR al unui apel prin favetime(daca exista așa ceva).
  Îți multumesc anticipat.

 • @Amfetamin: Daca ai wi-fi in casa, ala oricum emite radiatii. Apelurile prin FaceTime se fac prin Wi-Fi, sau 3G mai nou. Valoarea SAR a terminalului e publicata de producator, asta pentru GSM, pentru Wi-Fi, nu stiu, trebuie sa cauti in functie de router.

 • Amfetamin

  Multumesc mult.