Prima Pagina Apple Apple cere ajutorul Tom Tom pentru rezolvarea problemelor iOS 6 Maps in...

Apple cere ajutorul Tom Tom pentru rezolvarea problemelor iOS 6 Maps in ceea ce priveste punctele de interes

  In aceasta seara v-am spus ca Apple l-a concediat pe managerul care a supervizat dezvoltarea iOS 6 Maps, iar informatiile despre acest proiect continua, Tom Tom fiind aparent cooptata drept compania care va furniza informatii despre punctele de interes din hartile Apple. Cei de la Tom Tom au o baza de date foarte mare in care sunt incluse extrem de multe puncte de interes, ele le vor completa pe cele ale Yelp sau vor fi pentru prima oara prezente in anumite tari si din pacate pentru Romania vestile sunt proaste.

  Hartile romanesti din aplicatia Tom Tom disponibila in App Store nu sunt nici pe departe la fel de detaliate precum cele ale Google Maps, iGo sau Navigon, iar acelasi lucru se poate spune si despre punctele de interes. Apple este totusi interesata sa colaboreze si cu alte companii pentru includerea mai multor puncte de interes in iOS 6 Maps, deci pentru Europa ar putea alege si alti parteneri in afara celor de la Tom Tom, deci nu putem decat sa speram ca vom avea parte de atentia pe care credem ca o meritam.

  Apple foloseste deja informatii de la Tom Tom pentru hartile sale, asa ca extinderea colaborarii pentru punctele de interes este cat se poate de logica.

 • Alin Cristian

  Cata investitie pentru nimic. Google va fi mereu pe primul loc atunci cand voi cauta ceva pe harta.

 • Cu timpul o sa inveti ca serviciile gratuite au o limita. Atunci n-o sa mai fie Google pe primul loc. Stiu ca ai sa spui ceva contrar celor spuse de mine, timpul le rezolva pe toate 😉

 • Ion

  Pai si hartile Apple nu sunt tot un serviciu gratuit?

  Intre serviciile gratuite (Nokia, Apple, M$) Google Maps e pe primul loc.
  Fiind cel mai bun si gratuit binenteles ca majoritatea vor apela la el.

 • Este, si e prost. Cand ai ceva gratuit nu te astepti sa functioneze precum unul platit.

 • IOAN

  salut zaone
  am nevoie de o lamurire daca ma poti ajuta?
  vreau sa imi iau blackberry dar nu stiu daca pot sa instalez aplicati pe el ca si la apple sau android.ma poti lamuri?te rog

 • “… Apple foloseste deja informatii de la Tom Tom pentru hartile sale, asa ca …” va continua prostia începută.
  Erare humanum est, dar sa persisti in greseala

 • True…

 • Alin

  Ioaneee,sa nu dai niciodata un iphone pe un blackberry ca faci cea mai mare prostie ever.. In primul rand are un meniu in care nu o sa reusesti usor sa activezi sau sa dezactivezi ceva,un meniu infect.. In al doilea rand aplicatii pentru el sunt numarate pe degete pentru ca nu dai de ele ca pe IOS.. Nu stiu,e parerea mea pentru ca am avut un blackberry pe mana si am scapat repede de el pentru ca era insuportabil si acum am iphone 4 de care sunt extrem de multumit,pana la faza ca nu e neverlock dar toate la timpul lor.. Stima!

 • Dordetara

  @Alin.Da ce,folosește cumva un iPhone pentru doi rețele in același timp?La ce îți folosește dacă este neverlock?

 • Lucian

  Acum 3 ani hartile de la google pentru romania acopereau cam 0,001% din suprafata tarii(in bucuresti erau 2 strazi). Astazi sunt destul de bune, sa vedem cum o sa fie hartile apple peste 1 an.

 • Claudiu daniel

  IOAN cu voia lui Zaone … Sa stii ca aplicatii poti instala si de la terti .. principalele aplicatii exista doar ca nu ai o paleta imensa ca in AppStore de aplicatii !

 • Vlad_Mito

  Sa nu ramanem cu speranța.

 • SebyPT

  Daca lucreaza cu tom tomul sa nu va asteptati ca sa avem in urmatorii 10 ani harti bune pt europa de est.. Doar pt west si cat de cat centrala.. Cine are tom tom stie despre ce vb.. Eu am si tom tom si navigon si cu navigonul merg pe tot globul dar cu tomica nu prea..

 • SebyPT

  Dordetara@ daca pleci din tara si scimbi cartelele iti foloseste sau daca il vinzi.. Plus ca daca e codat pe alta tara merge doar cu gevey aici si cu gevey iti mai fac probleme anumite programe gen facetime viber etc.. Plus ca in tara majoritatea au cosmote si un telefon codat te limiteaza.. Sunt multe chestii cu neverlockul asta..

 • Victor

  Sorry sa te dezamagesc zoane dar g maps e cea mai completa mapa care va exista sau cel putin a existat din cele free si cele cu plata .. poate exista ceva mai bun insa doar pe o arie mai mica .. adica nu este nici o mapa care acopera tot ce acopera google maps

 • Pe mine nu ma intereseaza ca acopera africa, pe mine ma intereseaza sa ma ajute unde am nevoie si fata de unele solutii platite nu e mai buna. Vorbesc desigur despre aplicatii pentru terminale mobile, nu ma duc spre solutiile de navigatie pentru masini care oricum sunt mult peste.

 • Cinevaeueu

  Si care ar fi acea aplicatie platita mai completa pt romania decst gmaps? Nici una nu are atatea cafenele, nume de cladiri ( sky tower, casa presei, etc)…., sediile companiolor mici etc etc. serios acum.

 • Cinevaeueu

  Si care ar fi acea aplicatie platita mai completa pt romania decst gmaps? Nici una nu are atatea cafenele, nume de cladiri ( sky tower, casa presei, etc)…., sedii de companii etc etc. serios acum.