Cafenelele “de fite” din Bucuresti sunt reprezentate acum si in App Store

  Totul a inceput cu aplicatia Boulevard Cafe si va continua cu siguranta cu altele. Descrierea aplicatiei ar putea supara multa lume, ar putea atrage alta lume, insa important este ca patronii incep sa realizeze cat de importanta este prezenta in asemenea magazine de aplicatii.

Daca faci parte din lumea buna a capitalei te vei bucura sa afli ca Boulevard Cafe este una dintre cele mai exclusiviste cafenele nou aparute in Bucuresti. Va oferim concret, ceea ce va place si ceea ce va reprezinta. Eticheta, servire impecabila, oameni de teapa ta si un loc in care e normal sa te lafai pe scaunul luxos pe care stai si in care ti-e permis sa refuzi cafeaua daca tu consideri.

Pretul initial:
Numele:
Boulevard Cafe

Gratuit

s





Developer: Adrian Ursu
Categoria: Food & Drink


Descriere: Daca faci parte din lumea buna a capitalei te vei bucura sa afli ca Boulevard Cafe este una dintre cele mai exclusiviste cafenele nou aparute in Bucuresti. Va oferim concret, ceea ce va place si ceea ce va…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.3 Mb


6 COMENTARII

  1. @ Zoane: In cursul acestei saptamani conform ultimelor relatari apple e preconizata lansarea Itunes 11…sa ne asteptam ca Itunes 11 sa fie lansat intr-o zi de marti?

  2. Cica “oameni de teapa ta ” teapa e folosit in sens negativ , au cam gresit miticii care au facut descrierea . Eventual “de rangul , de categoria , de nivelul , etc”.