Prima Pagina aplicatii Cafenelele “de fite” din Bucuresti sunt reprezentate acum si in App Store

Cafenelele “de fite” din Bucuresti sunt reprezentate acum si in App Store

  Totul a inceput cu aplicatia Boulevard Cafe si va continua cu siguranta cu altele. Descrierea aplicatiei ar putea supara multa lume, ar putea atrage alta lume, insa important este ca patronii incep sa realizeze cat de importanta este prezenta in asemenea magazine de aplicatii.

Daca faci parte din lumea buna a capitalei te vei bucura sa afli ca Boulevard Cafe este una dintre cele mai exclusiviste cafenele nou aparute in Bucuresti. Va oferim concret, ceea ce va place si ceea ce va reprezinta. Eticheta, servire impecabila, oameni de teapa ta si un loc in care e normal sa te lafai pe scaunul luxos pe care stai si in care ti-e permis sa refuzi cafeaua daca tu consideri.

Pretul initial:
Numele:
Boulevard Cafe

Gratuit

s

Developer: Adrian Ursu
Categoria: Food & Drink


Descriere: Daca faci parte din lumea buna a capitalei te vei bucura sa afli ca Boulevard Cafe este una dintre cele mai exclusiviste cafenele nou aparute in Bucuresti. Va oferim concret, ceea ce va place si ceea ce va…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.3 Mb


 • real

  fac parte si astea din viata de zi cu zi
  probabil ca “parvenitii” nu citesc idevice

 • oLiX

  @ Zoane: In cursul acestei saptamani conform ultimelor relatari apple e preconizata lansarea Itunes 11…sa ne asteptam ca Itunes 11 sa fie lansat intr-o zi de marti?

 • Bogdan

  Ba da 🙂

 • Andrei78

  Cica “oameni de teapa ta ” teapa e folosit in sens negativ , au cam gresit miticii care au facut descrierea . Eventual “de rangul , de categoria , de nivelul , etc”.

 • Marius

  De unde ai scornit treaba cu ” teapa” ca fiind folosit cu sens negativ???

 • com

  @Andrei78: oamenii de teapa ta isi alinta conationalii “mitici” din frustrare, sau sunt alte motive la mijloc? au prins tupeu, doreii