Prima Pagina Android iOS vs Android vs Windows Phone – comparatia sistemelor de scriere dupa...

iOS vs Android vs Windows Phone – comparatia sistemelor de scriere dupa dictare (Video)

[youtube]http://youtu.be/X4JOSVs5tm8[/youtube]

  Cei de la Pocketnow s-au gandit sa faca o comparatie intre sistemele de scriere dupa dictare disponibile in Android 4.2 Jelly Bean, iOS 6 si Windows Phone 8. Siri, Google Now si sistemul de scriere dupa dictare disponibil in Windows Phone 8. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca desi iOS-ul are nevoie de o conexiune de internet pentru a functiona, el intelege mai bine ceea ce rostesc utilizatorii, insa diferentele nu sunt chiar atat de mari fata de Android OS.

  Windows Phone 8 are cele mai slabe performante in aceste teste, insa Microsoft lucreaza constant la imbunatatirea sistemului sau si in viitor rezultatele se vor vedea.

 • Coti32

  Deci androidul nu e chear așa de rău cum zic alți…

 • Nu e “chiar” atat de rau, dar e mai slab ca iOS-ul la partea asta.

 • Victor

  offline dictation face diferenta .. in rest is egale

 • Victor

  live dication tot e un feature destul de bun imi place

 • @Victor: Sunt egale, mai putin acolo unde Android-ul nu intelege ce spui si Windows Phone 8 nu stie sa puna semne de punctuatie.

 • Alin Cristian

  Pe Android ai feedback instant , in plus este si offline . Asta face diferenta , cel putin pentru mine

 • CalinC

  este adevarat ce spune @Zaone,dar un plus pentru android in momentul de fata este si limba (romana) iar la un device care costa de 2 ori mai mult ar fi normal sa aiba ce au si celelalte device-uri,la capitolul asta ios pierde

 • Victor

  zaone uitete au fost momente in care ambele au gresit, in care doar android a fost corect (noise cancelation ) si in care doar ios a fost corect deci e cam egal

 • liviu bis

  Dragon Dictation functioneaza demential de bine pt limba romana….
  La engleza diferentele sunt neglijabile intre diferite platforme insa cand vine vorba de limba romana… lucrurile se schimba.

 • angelis

  Pt mine iOS egal Zero daca nu are jalibreak din multe puncte de vedere cum ar fi un recorder un bluetooth care sa meargă si cu alte mărci nu numai Apple, bateria te tine puțin si altele. Eu am un iphone 4s si acu am iOS 6 pe care momentan nu îl mai folosesc pt ca nu are jalibrek si am mai luat unu iOS 5 ca sa am jalibreak oricum e mai bun samsung de 100 de ori decât asta pana si nokia e mai bun care are si recorder si tine si bateria de uiti sa-l mai incarci. Asta a fost părerea mea despre iphone si sincer fara jalibreak nu face 2bani mai bine cumperi un laptop. Repet este părerea mea voi sa nu va suparati ca am vb la persoana mea.