Aplicatia Auto.ro iti permite sa cauti pensiuni si sa faci rezervari din trafic, direct de pe propriul iPhone

  Aplicatia Auto.ro prezentata de mine acum cateva luni este o metoda foarte buna pentru a descoperi rapid puncte de interes atunci cand va aflati la volan, iar incepand de astazi ea va ajuta sa descoperiti inclusiv pensiunile aflate in apropierea voastra. Aplicatia va afiseaza pe harta toate pensiunile apropiate, insa va permite chiar si sa faceti rezervari de pe iPhone, dar asta cu ajutorul numerelor de telefon listate la descrierea pensiunilor si nu direct online.

  Aplicatia este disponibila gratuit in App Store pentru iPhone/iPod Touch.

Începând de astăzi, șoferii români pot să găsească pensiunile la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil. Pentru a veni încă o dată în întâmpinarea șoferilor români aflați în trafic, Auto.ro a dezvoltat secțiunea Pensiuni din cadrul aplicației de mobil oferind localizarea pe hartă a celor mai apropiate pensiuni de locul în care se află prin indicarea direcției și sensului de mers. Șoferii vor putea face astfel rezervarea direct din telefonul mobil, chiar dacă se află în trafic.

Odată cu dezvoltarea secțiunii Pensiuni, șoferii vor putea localiza peste 4.000 de pensiuni existente în zonele turistice și în marile orașe din România. De asemenea, șoferii au posibilitatea să evalueze fiecare pensiune în parte prin comentariile și recomandările publicate de către alți utilizatori care au beneficiat de serviciile pensiunilor respective.

“Gradul de utilizare a serviciilor din domeniul auto, numărul ridicat de descărcări și recenzii pozitive confirmă faptul că șoferii români s-au adaptat rapid la facilitățile oferite de aplicația Auto.ro. Dezvoltam în mod continuu noi facilități și avem convingerea că parteneriatul cu Vodafone România semnifică un pas important în creșterea nivelului de informare și confort oferit șoferilor români posesori de smartphone-uri”, a declarat Sorin Manică, Director Dezvoltare Auto.ro.

Pretul initial:
Numele:
Auto.ro

Gratuit

s





Developer: Netbridge Develop…
Categoria: Business


Descriere: Aplicatia Auto.ro este unica in Romania si ofera servicii utile oricarui conducator auto.
Aceasta noua versiune a aplicatiei are harta integrata avand localizare prin GPS. Astfel, in functie de locul in ca…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.3 Mb


6 COMENTARII

  1. Mie-mi crapa imediat la lansare aplicatia, e inutilizabila. Mi se intampla la fel si pe iPhone sipe iPad. Am incercat s-o reinstalez, nimic.