Prima Pagina aplicatii Cinemagia are, probabil, prima aplicatie din Romania compatibila cu sistemul Passbook

Cinemagia are, probabil, prima aplicatie din Romania compatibila cu sistemul Passbook

  Cinemagia este o aplicatie pentru terminale mobile in care puteti afla diverse informatii despre filme, puteti afla programul TV, puteti vedea ce filme ruleaza la cinematografele din Romania si puteti cumpara bilete la film. Intr-un update lansat astazi pentru aplicatie, dezvoltatorii ei au implementat compatibilitate cu sistemul Passbook, aceasta putand acum sa salveze in iDevice-uri biletele achizitionate de catre voi. Doar anumite cinematografe vand bilete direct prin aplicatia Cinemagia si doar acele bilete pot fi salvate in Passbook, voi putandu-le probabil afisa la ghiseiul cinematografului pentru a va confirma achizitia.

  Din cate stiu eu, eaceasta este prima aplicatie romaneasca in care a fost implementat sistemul Passbook, altele straine avand acest sistem de cateva saptamani de zile.

 • Costy

  Pana acum din ce vad eu doar in Baneasa poti cumpara bilete …

 • Padre

  Bravo Cinemagia nu conteaza ca doar un cinema e compatibil cum zicea colegu de m ai sus n am apucat a verific dar daca avem si noi inceputul restul vor implementa mai devreme sau m ai tarziu

 • Andrei78

  Sa speram ca va functiona si in aeroporturile din Romania pentru prezentarea check in de pe iPhone.

 • diddless@yahoo.com

  Andrei78, functioneaza la Lufhtansa, ultimul boarding pass l-am avut in Passbook.
  A fost f usor de utilizat.
  Din cate stiu doar Lufthansa are deocamdata

 • Dragos

  Merge de ani de zile sa faci check-in cu cod QR in orice aeroport din lume. Passbook doar le reuneste, nu inseamna ca sistemul nu exista.

 • Cristian

  @ Cristian : mai zi asta si dupa ce mergi prin africa : de exemplu mennara airport marrkech unul dintre cel mai mari aeroporturi de pe continentul african .