Prima Pagina Apple Sharp anunta lansarea unor ecrane de 32 inch cu rezolutie 4K, ele...

Sharp anunta lansarea unor ecrane de 32 inch cu rezolutie 4K, ele ar putea fi utilizate de catre Apple

  Astazi compania Sharp a anuntat lansarea monitorului PN-K321 care are un ecran de 32 inch si rezolutie 4k(3,840 x 2,160 pixeli). Produsul este facut folosind tehnologia IGZO, este descris ca fiind monitorul cu cea mai subtire structura din lume, ea avand doar 35 mm grosime. Se tot zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze un televizor si desi noul ecran Sharp costa 5500$, cred ca Apple ar putea convinge japonezii sa reduca pretul indeajuns de mult pentru ca el sa fie implementat intr-un produs al americanilor.

  Apple foloseste tehnologia IGZO in ecranele tabletelor iPad, iar daca un televizor nu va fi lansat in 2013, atunci monitoarele ar putea fi utilizate in Cinema Display-uri. Desi iMac 2012 ar fi trebuit sa aiba Retina Display, conform zvonurilor aparute pe internet, acest ecran ar putea oferi utilizatorilor ceea ce isi doresc, insa depinde de Apple si Sharp sa ajunga la un acord pentru utilizarea sa.

 • T E R R Y

  In curând o sa ne uitam la Mega-Ultra-FullHD

 • Anonymous

  “Ar putea” – bine spus – ecranul e prea mic pt un TV si prea mare pt un monitor.
  Plus, la pretul asta, Apple ar trebui sa puna un pret astronomic sau sa-si reduca marja de profit undeva spre 0.

 • Anonymous

  sa nu-i uitam pe klingonieni cardasieni romulani vulcanieni si toate rasele de alieni care ne va invada lumea incepand din 21 12 2012.toti se vor uita la tv-urile astea si vor ramane cu gurile cascate.

 • Dennis Hapca

  vad ca incet incep apare rezolutia 4k…si la monitoare si la video-uri

 • Julius

  Deja sint monitoare si de 8k.In luna august s-a aprobat si standardul tehnologic pentru 8k.De necrezut cit de repede a inceput sa evolueze totul.

 • Julius

  Scuze am vrut sa spun televizoare

 • Hybrid

  Ce pacat de consolele din ziua de azi lesina saracele la 1080p 🙂

 • Theo

  Mi-as doriult ca maine sa fie pe la toate mag. tv cu 4k macar, nu cu 8,dar trebuie sa fiu realist .Au introdus 1920×1080 si speculau ca toate televiziunile vor trece in viitor la acest standard.Cele mai potente au trecut,dar nu toate folosesc rezolutia la maxim(costa banda pe satelit).3D cu ochelari parca a murit,nu il mai vrea nimeni.La 4k trebuiesc investitii enorme(aparatura video,de montaj cu procesoare puternice,latime de banda la greu pe satelit pentru transmisie internationala),aici nu se mai joaca cu mega,cateva filme si gata un tera.

 • Darie

  Pai daca-s din 2006 … E si asa incredibil ce viata lunga au

 • iPad2istul

  Cititi voi un font Arial 12px pe un monitor 4K!