Solutia de jailbreak pentru Apple TV 3 este departe de lansare

Apple TV 3

  Apple TV 3 a fost lansat de catre Apple in luna martie a acestui an si iata ca 8 luni mai tarziu inca nu exista o solutie de jailbreak pentru el. Intr-un articol scris de catre o companie care dezvolta software pentru Apple TV-urile jailbroken ni se spune ca solutia de jailbreak pentru acest dispozitiv este deocamdata in stadiile incipiente ale dezvoltarii si nu va fi disponibila prea curand. Descoperirea exploit-urilor este principala problema, iar persoanele care le cauta n-au prea avut noroc si sunt sanse mici ca pana in 2013 sa apara solutia de jailbreak.

  Hackerii care dezvolta solutii de jailbreak pentru iOS au spus ca in cazul Apple TV 3 lucrurile sunt mult mai complicate decat la iDevice-uri din cauza modului in care a fost conceput produsul, iar o solutie de jailbreak va fi dezvoltata greu. Pentru iPhone, iPad si iPod Touch vom avea o solutie de jailbreak inainte ca alta sa fie disponibila pentru noul Apple TV, dar deocamdata nimeni nu stie o posibila data de lansare pentru vreuna dintre ele, deci va trebui sa aveti rabdare in continuare.

12 COMENTARII

  1. Pai fara jailbreak nu prea ai ce face pe el,spre exemplu ii faci jailbreak sa ii poti instala xbmc pe el,asta in caz ca stii ce este ala….

  2. Daca Zaone imi permite sa fac o mica “antireclama” Apple, v-as putea sfatui sa va luati un android mini pc hdmi, eu folosesc de cateva zile unul, mai exact MK 802 ||| pentru a vizualiza continut multimedia cu stream de pe laptopul meu, continut video de pe situri care pun la dispozitie programe tv si filme online si cam atat. As putea adauga aici si YouTube, dar in rest nu am nevoie de alte intrebuintari la acest device. Sunt fff multumit de ceea ce am , vroiam sa achizitionez un apple tv , dar cred ca nu aveam atatea posibilitati cum am cu acesta. Mentionez ca detin si un iphone si ipad, poate imi era mai util appletv. Printre altele puteti accesa si site-uri de socializare, calculator, vreme, etc daca aveti nevoie de asa ceva.
    As fi curios daca as putea cumva sa-l controlez cu iphone-ul ar fi perfect. Dar ma indoiesc, pana at il folosesc cu tastatura si mouse wireless.
    Sunt deschis si la alte comentarii pro si contra daca vreti!

    Cu stima si respect,
    Ionut-Germania

  3. Eu ma uit la filme online pe ipad,iar cand vreau sa le vad pe tv le transmit prin airplay.Poate ar fi util jailbreak ca sa nu mai folosesc si ipad-ul,sau iphone-ul ca sa nu-l mai folosesc ca accesoriu la ele

  4. @Csi-la apple tv conectat hdmi la tv.Cand este pornit iti apare butonul de airplay pe iphone sau ipad,dai click pe el ,selectezi apple tv si filmul pe care il vizionai se transmite direct pe tv

  5. Cam mult 130 euro,acum vad ca in romania este pe la 300 si ceva de lei,dar ce nu inteleg eu este cum isi ia internet,are wifi incorporat sau isi ia de la tv,cum atasez la el o tastatura si un mouse?Cam ce poti face cu el,ai putea sa detaliezi putin te rog,astept raspuns,merci.

  6. @ Miha…a da…dar nu am observat in primul post ceva de appletv, dar si vina mea ca nu am facut legatura 😉
    @Chicodex da este mai scump aici in Germania. Am auzit ca e mai ieftin in Ro, dar vezi sa fie |||-ul. Ca sunt si variante anterioare. Eu il conectez prin Hdmi la tv ca are mufa speciala pt asa ceva, ai o intrare Usb unde legi emitatorul de la tastatura si mouse(e unul pt amandoua), intrare de micro sd pana in 32G si mini Usb pt alimentare la tv prin usb sau cu adaptor de priza care are iesire de Usb.
    De dataliat am detaliat mai sus. Dar poti folosii si dropbox, pe langa cele enumerate mai sus, etc. Intreaba-ma tu daca ai alte intrebari la ce poate. e un mini computer ce are sist.de operare android.