Mobil Team apare in App Store intr-o versiune noua cu multe functii noi pentru soferii din Romania, este disponibila oriunde pe glob

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat aplicatia Mobil Team Romania pe care foarte multi dintre voi au descarcat-o si o utilizeaza pe propriile dispozitive. V-am spus atunci cat de utila este aplicatia pentru soferi, iar acum astazi va pot anunta ca ea este disponibila in App Store intr-o versiune noua care aduce si multe functii noi functii noi. Totul incepe cu sectiunea Prefer in care soferii pot raspunde la diverse sondaje care au rolul de a imbunatati calitatea serviciilor aplicatiei, feedback-ul oferit de catre voi ajuntand dezvoltatorii sa imbunatateasca sistemul de stabilire a rutelor si canalelor, metodele prin care sunt implementate noi functionalitati, dar si setari ale aplicatiei privind: timpii si distantele alertelor, facilitati privind economiile de energie si trafic, etc.

  Noutatile nu se opresc aici, deoarece aplicatia afiseaza acum  pe harta  locatia utilizatorilor care vorbesc, ea are implementate de link-uri in sistemul de mesagerie, este tradusa complet in limba romana ce poate fi activata automat printr-o setare din meniul Settings, si, cel mai important, aplicatia este acum disponibila in toate App Store-urile.

  • aplicatia Prefer = aplicatie de sondare a opiniei publice in vederea cresterii calitatii serviciilor si produselor din Romania
  • identificarea pozitiei geografice a userului care vorbeste
  • in sistemul de mesagerie a aplicatiei telefoanele si domeniile web au link-uri active
  • rezolvarea bug-urilor din versiunea 1.0

  Desi initial v-am prezentat Mobil Team ca o aplicatie aplicatie in care puteti discuta cu alti soferi si puteti afla informatii extrem de utile din trafic, prin intermediul ei puteti participa la discutii interesante pe multe alte teme, discutii care au loc saptamanal pe canalele concepute de catre dezvoltatori. Adaugand la acestea sistemele de alerta si chat-ul prin care puteti afla informatii importante despre ruta voastra, puteti trage usor concluzia ca aplicatia merita macar incercata, mai ales ca pana in prezent foarte multi utilizatori au folosit-o cu placere.

O puteti folosi atat pentru a comunica, pe principiul unei statii radio, intr-un grup de prieteni, sau puteti participa la discutiile publice pe canalele urbane (cate unul pentru fiecare oras), pe cel national sau pe cele din sectiunea Trafic, pentru toate drumurile nationale, despre care v-am mai povestit.

  Aplicatia Mobil Team Romania nu mai este de actualitate, ea nu contine modificarile despre care v-am vorbit acum, asa ca din App Store trebuie sa descarcati versiunea Mobil Team folosind butonul Descarca din App Store, prezent mai jos. Cei de la Mobil Team au fost nevoiti sa lanseze aplicatia intr-un cont de dezvoltator nou pentru a o face disponibila in toate App Store-urile de pe glob, si daca ati descarcat versiunea veche, stergeti-o si instalati-o pe aceasta noua.

Pretul initial:
Numele:
Mobil Team

Gratuit

s





Developer: AJA Mobil Team SRL
Categoria: Utilities


Descriere: Mobil Team este o aplicatie destinata platformelor iOS, prin care poti beneficia de un sistem avansat de comunicatii radio, alerte si informatii in timp real, atat in trafic, cat si in mediul urban.
Obiec…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.0 Mb