iTunes 11 urmeaza sa fie lansat astazi de catre Apple

[youtube]http://youtu.be/yUY37sewM0Q[/youtube]

  Stiu ca de cateva luni asteptati lansarea iTunes 11, stiu ca Apple a promis ca ni-l va oferi pana la sfarsitul lunii si se pare ca in cursul acestei zile il vom putea instala in propriile calculatoare. Cei de la WSJ afirma ca astazi, probabil spre seara, Apple va lansa oficial iTunes 11, un program a carui publicare a fost decalata cu o luna de zile din cauza unor probleme de dezvoltare. Se pare ca anumite segmente ale programului au fost refacute de catre ingineri chiar inaintea lansarii, Apple alegand sa amane oferirea programului, in locul publicarii unei versiuni care sa aiba probleme de functionare.

This week, Mr. Cue faces a test of how well Apple can keep up in online services with the launch of a new desktop version of iTunes, which is expected as soon as Thursday. The new iTunes has been delayed a month by engineering issues that required parts to be rebuilt, according to people who have seen it. 

  Avand in vedere ca maine este ultima zi in care Apple se mai poate tine de cuvant in ceea ce priveste lansarea iTunes 11, exista sanse mari ca programul sa fie disponibil incepand de astazi, cu o zi inaintea lansarii iMac 2012 21.5 inch. In concluzie, daca asteptati iTunes 11, ar trebui sa stati diseara in preajma calculatorului si cand programul va fi disponibil va voi anunta.