CEO-ul Time Warner isi doreste ca Apple sa produca un televizor

  Time Warner este una dintre cele mai mari corporarii media din lume si al sau CEO a afirmat recent ca s-ar bucura daca Apple ar lansa un televizor pe piata. Jeff Bewkes, CEO-ul Time Warner, a laudat Apple pentru dispozitivele pe care le face si a afirmat ca el isi doreste ca un televizor al companiei sa rezolve problema fundamentala a interfetelor televizoarelor. El spune ca Apple are talentul de a face meniuri usor de navigat si isi doreste un televizor in care sa poata efectua simplu si comod cautari printre sutele de canale disponibile la operatorii CATV.

Speaking at our IGNITION conference, he was asked what he thought of Apple doing a TV. “I hope they do,” he said, “I think Apple is a great device company.” “They bring good interface and navigation skills,” says Bewkes. This will help people sort through the 200 channels they have on their cable boxes. They will find the shows they want without having to slog through the current crappy interface offered by cable companies.

  Bewkes a afirmat ca daca Apple va lansa un televizor, el va fi printre primii care il va achizitiona, iar asta cu siguranta va creste increderea investitorilor in compania Apple. Adevarul este ca lumea are asteptari foarte mari de la Apple in ceea ce priveste acest televizor, deocamdata americanii nu au spus absolut nimic in legatura cu el si daca vor decide vreodata sa lanseze un asemenea produs, ar fi bine sa il faca perfect.