Orange smartphone tester – testeaza singur cele mai noi smartphone-uri aparute pe piata

  Orange smartphone tester este o noua campanie interesanta pornita de catre Orange Romania, iar in cadrul ei utilizatorii obisnuiti vor avea ocazia de a testa smartphone-uri recent aparute pe piata si de a participa la un concurs in baza caruia ar putea castiga respectivul smartphone. Concursul se desfasoara exclusiv in mediu virtual, pe www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, numai pentru un grup restrans de utilizatori Orange, participantii ce au fost selectati din baza de date www.orange.ro/reviews/ in functie de numarul de review-uri postate pe site, de la lansarea acestuia si carora le-a fost dat spre testare telefonul marca Windows Phone 8X by HTC, incepand cu data de 26 noiembrie.

  La concurs utilizatorii care au primit terminalele pot publica maxim 5 review-uri pentru HTC Windows Phone 8X, pe care l-am primit si eu saptamana aceasta, fiecare dintre acele review-uri acordandu-i o sansa de castig. Review-urile se pot face pentru camera, calitatea ecranului, experienta de navigare pe internet, experienta in utilizarea sistemului de operare si un o prezentare general al dispozitivului. Drept premii se vor acorda 10 terminale HTC Windows Phone 8X, fiecare castigator urmand a primi dispozitivul pe care l-a testat.

  Ca sa fiu sincer ideea celor de la Orange este interesanta pentru ca le ofera oamenilor posibilitatea de a testa gadget-uri ce in mod normal ajung doar la bloggeri si cred ca unii dintre utilizatori ar putea face review-uri foarte bune pentru acest produs. Campania companiei Orange incepe cu noul terminal HTC, insa ea va continua cu alte dispozitive interesante si sper sa aiba o viata foarte lunga. In aceasta idee va recomand sa vizitati sectiunea de review-uri de pe website-ul Orange si sa fiti activi, deoarece ati putea fi alesi pentru a testa smartphone-uri interesante.