Prima Pagina HTC Orange smartphone tester – testeaza singur cele mai noi smartphone-uri aparute pe...

Orange smartphone tester – testeaza singur cele mai noi smartphone-uri aparute pe piata

  Orange smartphone tester este o noua campanie interesanta pornita de catre Orange Romania, iar in cadrul ei utilizatorii obisnuiti vor avea ocazia de a testa smartphone-uri recent aparute pe piata si de a participa la un concurs in baza caruia ar putea castiga respectivul smartphone. Concursul se desfasoara exclusiv in mediu virtual, pe www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, numai pentru un grup restrans de utilizatori Orange, participantii ce au fost selectati din baza de date www.orange.ro/reviews/ in functie de numarul de review-uri postate pe site, de la lansarea acestuia si carora le-a fost dat spre testare telefonul marca Windows Phone 8X by HTC, incepand cu data de 26 noiembrie.

  La concurs utilizatorii care au primit terminalele pot publica maxim 5 review-uri pentru HTC Windows Phone 8X, pe care l-am primit si eu saptamana aceasta, fiecare dintre acele review-uri acordandu-i o sansa de castig. Review-urile se pot face pentru camera, calitatea ecranului, experienta de navigare pe internet, experienta in utilizarea sistemului de operare si un o prezentare general al dispozitivului. Drept premii se vor acorda 10 terminale HTC Windows Phone 8X, fiecare castigator urmand a primi dispozitivul pe care l-a testat.

  Ca sa fiu sincer ideea celor de la Orange este interesanta pentru ca le ofera oamenilor posibilitatea de a testa gadget-uri ce in mod normal ajung doar la bloggeri si cred ca unii dintre utilizatori ar putea face review-uri foarte bune pentru acest produs. Campania companiei Orange incepe cu noul terminal HTC, insa ea va continua cu alte dispozitive interesante si sper sa aiba o viata foarte lunga. In aceasta idee va recomand sa vizitati sectiunea de review-uri de pe website-ul Orange si sa fiti activi, deoarece ati putea fi alesi pentru a testa smartphone-uri interesante.

 • Rundown

  Deci sa inteleg ca trebuie sa fii neaparat client Orange cu abonament ? Sau merge si cartela?

 • real

  super
  multumesc de info,foarte utila

 • @Rundown: Trebuie sa ai cont pe website-ul lor, din cate stiu eu poti face cont acolo si cu prepay.

 • tiberiu

  Din regulamentul concursului:
  “…numai pentru un grup restrans de utilizatori Orange, participantii ce au fost selectati din baza de date http://www.orange.ro/reviews/ in functie de numarul de review-uri postate pe site, de la lansarea acestuia si carora le-a fost dat spre testare telefonul marca Windows Phone 8X by HTC, incepand cu data de 26 noiembrie”
  Cu alte cuvinte, participantii au fost deja decisi, noi doar putem vota review-urile lor ceea ce oricum este oarecum degeaba caci:
  “…iar la finalul concursului prin tragere la sorti vor fi desemnati 10 castigatori “

 • eugen

  ce review-uri au postat nemernicii aceia:))) e copy-paste de pe alt site in procentaj enorm de mare . Ceea ce au scris ei pot afla si de pe alt site …ceea ce ar trebui impus este sa testeze sa spuna cum se simte in mana , cum se misca pe internet (vizibil nu teste) , comparatii de camere cu alte telefoane , consum baterie la utilizare ceva mai intensa (incalzire) , etc ….datele tehnice le stiam de la tine zaone sau de pe alt site .

  Eu unul daca as scrie propria mea parere as face o comparatie intre un telefon de generatie si caracteristici asemanatoare , nu doar techspecs (ceea ce scrie si pe cutie din fabrica:))))
  Caracteristica dreptunghiulara este impusa de windows e clar , asta nu a spus nimeni , se blocheaza la utilizare intensa si cu minim 5 aplicatii deschise? CU ACEELASI PACHET DE DATE ESTE MAI RAPID SAU MAI LENT FATA DE:IPHONE5 , ONE x ,S3?

 • Paul

  E clar, cine finanteaza castigul va influenta si calitatea review-urilor precum si elementele pro sau contra telefoanelor. Asa ca sa nu va mire daca toate review-urile de pe site-ul orange vor lauda smartphone-urile comercializate de companie in Speranta castigarii unui premiu.

 • M.A.0

  @Paul : putini sunt cei care stiu sa faca un review bun si la obiect, problema e ca trebuie sa stii date tehnice si cipset-uri folosite in device-uri. ex: 8x & iph5 sunt compatibile pe tehnologia dual-carrier(43.2 Mbps) , trebuie sa faci teste de viteza fara aplicatii deschise in fundal, fara upload-uri automate s.a.m.d.

 • real_gauge

  cam porci astia de la orange
  am scris un 2 review-uri la telefonul meu (nu pt punctele ce le ofera ei)
  nu le-au acceptat ,mi-au trimis mail ca a fost respins ” Textul nu este relevant”
  probabil doreau sa dau “copy&paste” de pe ceva site de profil
  RUSINE orange (sau persoanelor care se ocupa de site)

 • Pingback: HTC Phone 8 X - primele impresii | iDevice.ro()