Tony Fadell, un fost manager important al Apple, sustine ca a il concedia pe Scott Forstall a fost o decizie buna pentru Apple (Video)

  Tony Fadell, cunoscut ca si “parintele iPod-ului”, a vorbit intr-un recent interviu al celor de la BBC despre concediere lui Scott Forstall din cadrul pozitiei de SVP care superviza intreaga dezvoltare a iOS. Fadell sustine ca Forstall a “primit exact ceea ce a meritat”, el fiind un om cu o prezenta nu foarte placuta in cadrul Apple, un om care nu se intelegea cu prea multa lume si in general dorea ca totul sa fie facut asa cum vroia el. Probabil ultima “ciocnire” dintre Fadell si Forstall a avut loc in momentul alegerii design-ului iPhone-ului, Fadell dorind ca dispozitivul sa aiba la baza design-ul iPod-ului, Forstall mergand pe cel al iPhone 2G si stim cu totii cine a avut dreptate.

Forstall was widely known to have been an abrasive presence in the workplace, and while Fadell didn’t go into details, he made it clear that he believes Forstall “got what he deserved.” Apple never provided details on Forstall’s departure, but Fadell’s comments line up with what we’ve heard ourselves. Of course, Fadell has personal grievances with Forstall himself — it was Forstall whose vision for the iPhone was ultimately selected, with Fadell pushing for a design based on iPod technology.

  Se pare ca prea putina lume este suparata din cauza plecarii lui Forstall, fostul SVP pare sa isi fi facut mai multi dusmani decat prieteni in cadrul companiei Apple, insa multumita lui avem o buna parte dintre produsele de astazi.


Get Adobe Flash player

3 COMENTARII