Prima Pagina Apple iMac 2012 21.5 inch intra in vanzare in Australia, iata primul teardown...

iMac 2012 21.5 inch intra in vanzare in Australia, iata primul teardown + unboxing video

[youtube]http://youtu.be/_r3-pRIt51Y[/youtube]

  In cursul noptii trecute Apple a lansat iMac 2012 21.5 inch in in magazinele fizice din Australia, respectand data specificata acum cateva zile pentru includerea produsului in lantul sau retail. Preturile produsului au ramas neschimbate si unitatile vor intra incet, dar sigur, in vanzare in magazinele Apple din intreaga lume, insa in SUA stocurile vor fi destul de reduse. In Europa ar trebui sa gasiti un iMac nou la principalele magazine Apple si principalii reselleri, insa aici nu includem si magazinele din Romania, unde nu se stie cand va fi disponibil acest produs.

  La foarte scurt timp dupa lansarea iMac 2012 in Australia, cativa baieti s-au gandit sa il desfaca rapid pentru a vedea ce se ascunde in el si in acest articol aveti imaginile reprezentative. Nu exista specificatii tehnice care sa completeze imaginile afisate in acest articol, insa puteti vedea cum a gandit Apple aranjarea componentelor in interiorul iMac-ului pentru a obtine un produs atat de subtire si de elegant. Cei de la iFixIt vor avea probabil un teardown mult mai detaliat, insa lucruri importante nu cred ca vor gasi.

 • gigel

  varianta de 27 pe cand?

 • E disponibila pentru precomanda.

 • Anonymous

  totusi cam cat va costa la noi varianta 21 inch la resellerii de aici.ajunge mai mult de 6000 de roni sau va fi cam aceleasi preturi ca si la modelele din 2011?

 • Hybrid

  Intradevar foarte subtire dar cu incalzirea cum ramane ? Ventilatorul ala numesc ei “Cooling”pentru Ivy Bridge ?Daca iMac-ul din 2011 avea probleme cu petele de pe ecran de la caldura imaginativa iMac-ul asta asa de subtire.Cooler fix dala am eu intr-un amarat de macbook pro de 13 inch dual core si se incalzeste de il ia mama naibii…

 • Pingback: Noile iMac-uri sunt cu pana la 25% mai rapide decat vechile modele | iDevice.ro()

 • Deathwish86

  Pe cand sa le asteptam si la noi?

 • Luna asta, poate.