Prima Pagina iMac iMac 2012 27 inch apare in primele review-uri (Video)

iMac 2012 27 inch apare in primele review-uri (Video)

[youtube]http://youtu.be/NYcMvh3mId8[/youtube]

  Oficila noile iMac 2012 cu ecrane de 27 inch vor ajunge la utilizatori abia luna viitoare, insa cei de la cNET si The Verge au reusit sa obtina unitati pentru review si in clipul video de mai sus aveti cateva impresii. iMac-urile nu sunt chiar atat de subtiri pe intreaga lor suprafata, desi Apple a incercat sa sugereze acest lucru in fata utilizatorilor, dar acesta este singurul “inconvenient” deoarece hardware-ul si design-ul au impresionat persoanele care au testat unitatile si pentru Apple acest lucru este bun.

You might be alarmed by the fact that the design is the most interesting thing about the new iMac. A thin bezel is nice to look at, but it doesn’t improve processing speed, workflow, or overall utility. Fortunately for Apple, it evolved that design from a computer with a strong technical foundation. It is the updates to that foundation, and a few points of polish along the way, that keep this iMac on elite footing.

  iMac 2012 cu ecran de 27 inch a intrat ieri in vanzare in magazinul online Apple, insa primele unitati vor fi livrate abia pe la jumatatea lunii decembrie, asta daca Apple va reusi sa produca indeajuns de multe.

 

 • Theo

  Poza 2,aia din lateral.Asa ceva am cautat mult in zilele acelea cand a fost anuntat,dar imposibil de gasit.E la fel de “thin”ca celelalte,un pic mai ascutit pe margine.

 • Hybrid

  Cand il compari cu un All in one cu Windows o sa vezi atunci ce subtire e…dar raman la problema mea:Incalzirea ? Cu toate astea e o bijuterie

 • Cody

  Un produs exceptional tipic apple

 • Theo

  L-am comparat cu iMac-ul meu de 24.

 • As psune ca modelul de baza de 21.5 inch ofera cel mai bun raport pret-calitate. Rezolutia de 1080p este sustinuta super usor de placa video (geforce gt 640m).

  Pentru rezolutia de 27 inch cred ca treuie luat modelul cu cea mai buna placa video ca sa faca fata in jocuri.

  Stiu ca mac-ul nu e pentru jocuri, dar daca poate, de ce nu?

 • Serban

  Foarte interesant, iMAC cel putin cel de 21″ nu se incalzeste nici dupa 3-4 de folosire.
  Deci jos palaria pt incalzire din iphone5, ipad mini si iMac