Prima Pagina iPad Un tanar isi vinde un rinichi in China, cumpara doua iDevice-uri, cativa...

Un tanar isi vinde un rinichi in China, cumpara doua iDevice-uri, cativa barbati primesc sentinte privative de libertate

China iPad Flag

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca un tanar si-a vandut un rinichi pentru a cumpara iDevice-uri ale Apple si ca barbatii care l-au ajutat sa faca acest lucru au fost trimisi in judecata. Tanarul a primit 3500$ pe rinichiul sau, insa nu l-a vandut pentru a cumpara iDevice-urile, ci si-a cumparat acele dispozitive pentru a nu fi prins cu foarte multi bani la el. Mama acestuia a declarat in procesul din China ca baiatul a simtit nevoia sa cumpere ceva cu o parte din bani pentru a nu avea foarte multi la el si iDevice-urile au fost alese.

  Lasand la o parte achizitia, tanarul avea 17 ani cand si-a vandut, operatia a fost ilegala si el s-a ales cu o insuficienta renala in urma operatiei. 9 oameni au fost arestati pentru aceasta operatiune, doar 7 au fost condamnati la pedepse privative de libertate si toti vor trebui sa plateasca aproape 240.000$ drept compensatie pentru infractiuni. In China exista multe persoane care isi vand organele pentru iDevice-uri, exista altele care le vand pentru ca pur si simplu nu au bani, iar autoritatile incearca sa rezolve un fenomen care afecteaza extrem de multi oameni.

 • LucianC

  La Multi Ani Romania ! ! ! La Multi Ani frati romani ! ! !
  Sa ne bucuram ca nu suntem chinezi ca sa trebuiasca sa ne vindem vreun organ pentru Apple, noi ne vindem doar demnitatea si asta spune tot.

 • Zhuang Li

  @LucianC no shit sherlock

 • cosmin

  La multi ani ROMANILOR de prerurindeni!
  Chinezi sant si ei oameni,e pacat ca se intampla asa ceva!!!

 • LucianC

  @Zhuang Li: imi pare rau si mie ca se intampla asa ceva, disperarea nu are nationalitate. Asa ca La Multi Ani si poporului frate si prieten chinez ! ! !

 • Paul

  Credeti ca in Romania nu exista oameni disperat de saraci, dar poate nu-si vand organe pt gadget-uri ci eventual ca sa-si asigure existenta?

 • Coti32

  La noi se vinde pentru o sticla de Țuică nu pt idevice Apple

 • andrei

  Sa vedem noi cand nu o sa se mai poata fura 🙂 cum o sa ajunga romania :))).