Prima Pagina iPad Un tanar isi vinde un rinichi in China, cumpara doua iDevice-uri, cativa...

Un tanar isi vinde un rinichi in China, cumpara doua iDevice-uri, cativa barbati primesc sentinte privative de libertate

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

China iPad Flag

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca un tanar si-a vandut un rinichi pentru a cumpara iDevice-uri ale Apple si ca barbatii care l-au ajutat sa faca acest lucru au fost trimisi in judecata. Tanarul a primit 3500$ pe rinichiul sau, insa nu l-a vandut pentru a cumpara iDevice-urile, ci si-a cumparat acele dispozitive pentru a nu fi prins cu foarte multi bani la el. Mama acestuia a declarat in procesul din China ca baiatul a simtit nevoia sa cumpere ceva cu o parte din bani pentru a nu avea foarte multi la el si iDevice-urile au fost alese.

  Lasand la o parte achizitia, tanarul avea 17 ani cand si-a vandut, operatia a fost ilegala si el s-a ales cu o insuficienta renala in urma operatiei. 9 oameni au fost arestati pentru aceasta operatiune, doar 7 au fost condamnati la pedepse privative de libertate si toti vor trebui sa plateasca aproape 240.000$ drept compensatie pentru infractiuni. In China exista multe persoane care isi vand organele pentru iDevice-uri, exista altele care le vand pentru ca pur si simplu nu au bani, iar autoritatile incearca sa rezolve un fenomen care afecteaza extrem de multi oameni.

emag black friday lista reduceri
 • LucianC

  La Multi Ani Romania ! ! ! La Multi Ani frati romani ! ! !
  Sa ne bucuram ca nu suntem chinezi ca sa trebuiasca sa ne vindem vreun organ pentru Apple, noi ne vindem doar demnitatea si asta spune tot.

 • Zhuang Li

  @LucianC no shit sherlock

 • cosmin

  La multi ani ROMANILOR de prerurindeni!
  Chinezi sant si ei oameni,e pacat ca se intampla asa ceva!!!

 • LucianC

  @Zhuang Li: imi pare rau si mie ca se intampla asa ceva, disperarea nu are nationalitate. Asa ca La Multi Ani si poporului frate si prieten chinez ! ! !

 • Paul

  Credeti ca in Romania nu exista oameni disperat de saraci, dar poate nu-si vand organe pt gadget-uri ci eventual ca sa-si asigure existenta?

 • Coti32

  La noi se vinde pentru o sticla de Țuică nu pt idevice Apple

 • andrei

  Sa vedem noi cand nu o sa se mai poata fura 🙂 cum o sa ajunga romania :))).