Prima Pagina Apple Microsoft si durerea de cap provocata de produsele sale (comic)

Microsoft si durerea de cap provocata de produsele sale (comic)

 • Simona

  Din pacate mult prea (sic!) adevarat.

 • catalin

  da, asta e valabila doar in tarile unde oamenii sunt civilizati, aici la noi daca te duci la altex sau media galaxy si pui o intrebare mai complicata, in cele mai multe cazuri cheama pe cineva pt ca ei nu stiu, sau mai nou ,pentru ca e criza, sunt foarte putini angajati in magazin si ii cauti si cate 30 de minute

 • no one

  asta cam dovedeste cat de potriviti la a ni se “baga” pe gat produse.
  Adoptam infricosator de repede produse inutile la care le gasim noi utilitate mai incolo.
  Ce-mi place (serios, chiar apreciez) cel mai mult la apple este usurinta cu care reusesc sa profite de fiecare data de naivitatea consumatorilor. ipad1, ipad2, ipad N, iphone 2g (mort), iphone 3G (inutilizabil cu versiunea 4 de iOS, inutil cu versiunea 3 pentru care nu mai gasesti aplicatii), iphone 4 la care nu ai turn-by-turn navi desi hardware-ul suporta, doar ca sa cumperi 4S, sau de ce nu 5. sau 5S, sau 5SS. Whatever.
  Oamenii nu trebuie sa aiba prea multe optiuni. Ii doare capul. Excelent. 🙂

 • Click

  Hehe, cam asa e. Angajatii de la apple store-urile din america sunt absolut senzationali. Nu stiu cum reusesc, dar te fac sa te simti bine. Si sunt extrem de prietenosi. Parca te cunosc de o viata. Plus ca din momentul in care te-ai decis ce vrei sa cumperi, pleci de acolo cu produsul in cateva minute gata platit. In mod clar cei mai bine pregatiti angajati pe vanzari pe care i-am vazut vreodata.

  Imediat dupa lansarea surface RT-ului, tot weekend-ul in times square a fost plin de mese cu cateva zeci de tablete pe care te puteai juca. Singurul lucru pe care il stiau angajatii microsoft era sa-ti prezinte word-ul. Cand am intrebat ceva de vpn ca ma intereseaza ceva anume, au inceput sa se intrebe unii pe ceilalti. Nu au fost in stare nici macar sa imi raspunda la o intrebare simpla: daca pe interfata de la metro-ul ala poti sa faci sau nu foldere. Praf, dar se pricepeau la word. Banuiesc ca de fapt voiau sa iti prezinte coverul cu tastatura care chiar mi-a placut extraordinar de mult.
  Cu toate astea tot vreau sa imi iau surface pro-ul, dar astept sa vad exact ce e cu el.

 • iPhone 4S

  Cand cumpar un produs (IT) gen: laptop, ma informez de pe toate site-urile posibile, fara sa pierd timp intreband pe angajati care de multe ori “iti baga pe gat” produsul