Apple breveteaza denumirea Retina Display si iconita Game Center

Apple breveteaza denumirea Retina Display si iconita Game Center

4
LIKE

  In cunoscuta tendinta de a breveta tot ceea ce misca, Apple a reusit sa inregistreze ca marca denumirea Retina Display si a brevetat iconita Game Center-ului. Cei de la PA, spun ca in anul 2011 Apple a depus cererea de inregistrare a marcii Retina Display, ea a fost aprobata abia recent si acopera o multitudine de produse electronice, fie ca vorbim despre laptop-uri sau calculatoare desktop, fie ca vorbim despre smartphone-uri, tablete, sau orice fel de alte terminale mobile.

  Cea de-a doua inregistrare a companiei Apple acopera iconita Game Center-ului, reteaua de gaming implementata in iDevice-uri de catre compania americana. Game Center-ul este utilizat de sute de milioane de iDevice-uri, Apple nu are un concurent puternic in acest segment, insa pana una alta poate restrictiona dreptul oricui de a ii folosi proprietatea intelectuala.

TABLETE, LAPTOP-URI, TELEFOANE MOBILE LA REDUCERE!

4 COMENTARII

  1. So…Retina este Retina(doh) cum poti sa brevetezi un asa cuvant ? Nu era mai corect daca breveteau Retina Display ?

  2. @hybrid nu este un patent, este marca inregistrata. Tot ce vor Apple e ca alti producatori ce activeaza in zona IT&C sa nu isi denumeasca produsele “Retina.” Cum McDonald’s este marca inregistrata, sunt convis ca cei pe care ii cheama McDonald nu platesc drepturi de autor…

  3. Apple a reusit sa inregistreze ca marca denumirea Retina Display

    Deci au brevetat notiunea de RETINA DISPLAY

Pagina 1 din 11

COMENTEAZA!