Apple TV-ul va permite conectarea tastaturilor prin Bluetooth

  Apple TV-ul a devenit un produs popular in ultimii ani, el nu este fara lipsuri, insa asta nu i-a oprit pe multi utilizatori de produse Apple sa achizitioneze milioane de unitati in anul 2012. Pana acum telecomanda facuta de Apple pentru el, si iDevice-urile, puteau fi utilizate pentru a il controla si a introduce text, insa cea mai recenta versiune beta a iOS pentru Apple TV permite utilizatorilor sa conecteze prin Bluetooth tastaturi fizice, chiar si cele care nu sunt produse de catre Apple.

  Tastatura poate fi utilizata pentru a naviga prin meniurile iOS-ului din Apple TV, ea poate fi utilizata pentru a introduce text sau a controla functiile multimedia si va puteti imagina ca unele lucruri se fac mult mai usor cu un asemenea periferic. Desi doar tastaturile se pot conecta la Apple TV prin Bluetooth, exista sanse ca in viitor Apple sa extinda suportul si la alte periferice, insa totul trebuie sa aiba un inceput, chiar daca el nu pare deocamdata chiar atat de important.

7 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca in viitorul apropiat o sa apara jb la atv3 si astfel tastatura va fi folosita la navigare. Deh e doar o parere .