Asphalt 7: Heat este disponibil gratuit in App Store

  Zilele trecute cei de la Gameloft au publicat in App Store un update pentru jocul Asphalt 7: Heat, unul dintre cele mai populare jocuri de tip racing disponibile pentru iDevice-uri. Update-ul a adus cateva masini noi si alte noutati, iar cei de la Gameloft s-au gandit sa il ofere gratuit pentru toti utilizatorii, cel putin in urmatoarele zile. Daca nu ati descarcat inca jocul, ar fi bine sa o faceti acum cat este gratuit, el urmand a fi disponibil din nou la pretul de 0.89€ la sfarsitul promotiei.

  Asphalt 7: Heat este disponibil de ceva vreme in App Store, iar cei de la Gameloft pregatesc deja Asphat 8, conform listei de jocuri aparute recent pe internet.

Pretul initial:
Nume:
Asphalt 7: Heat

Gratuit

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: *** Play with Duo Gamer, the app-supported game controller for iPad, iPhone and iPod touch! Get ready to take gaming control to another level with Duo Gamers two analog joysticks, d-pad, four buttons, and two triggers! (Go to www.duo-games.com/duogamer fo…


Dimensiunea aplicatiei este: 1301.1 Mb


5 COMENTARII

  1. Mult mai slab decat variantele anterioare: 5, 6. Cred ca asta e si motivul pentru care il ofera gratis; eu am dat in primele zile de aparitie undeva la 4-5Euro, stiind ca variantele anterioare au fost super; dar am luat mare teapa ca si cu Dungeon Hunter 3.

  2. @Butiurca Paul 1$ nu e egal cu 7$ cat cere EA Games pentru Most Wanted. Stiu ei de ce fac asta.

    @Oancea: de cand a fost lansat, jocul asta a costa 1 dolar sau 0.79 euro si mai apoi 0.89 euro.