iBlacklist Mobile Manager o teapa scumpa acceptata de Apple

  De-a lungul timpului v-am prezentat diversele aplicatii din App Store care promit o anumita functionalitate, insa in realitate sunt doar o pacaleala care va lasa fara bani. In general aplicatii pentru blacklist, blocarea apelurilor/sms-urilor,  sunt cele mai populare pentru persoanele de rea credinta si in general pretul lor este foarte mic, insa exista persoane care au ceva mai mult curaj decat restul. Dezvoltatorii iBlacklist Mobile Manager cer 11€ pe o aplicatie care nu face ceea ce promite, adica NU blocheaza apeluri/SMS-uri pentru ca Apple nu permite acelasi lucru.

  In screenshot-ul publicat in App Store aplicatia afiseaza textul “The true iPhone firewall”, un firewall fiind un sistem care blocheaza accesul la anumite sisteme informatice, in cazul de fata aplicatia trebuind sa blocheze apeluri si mesaje. Nicio aplicatie din App Store nu poate face acest lucru, problema blacklist-urilor este noua si refuzand sa retraga aceste aplicatii, Apple o sustine. Din pacate pretul de 11€ i-ar putea face pe multi sa creada ca aplicatia are functionalitatea promisa, insa din pacate este doar o teapa si va reomcand sa va feriti de ea.

18 COMENTARII

  1. eu unul cumparasem aceasta aplicatie pe un 4s cu Jailbreake , si functiona fantastic!
    Nu stiu de ce spui ca nu functioneaza, pe ca te bazezi cand spui acest lucru!!’

  2. Cosmin daca spui ca ai Jailbreake de ce nu ai luat-o din Cydia si ai dat banii pe ea ? :)) Cele din AppStore is niste balarii, luati din Cydia iBlacklist Cracked si va rezolva problemele.

  3. @Cosmin
    Învață să scrii în primul rând, în al doilea rând să citești articolul cu atenție și după aceea, dar numai dacă ai înțeles ceva, să faci comentarii.
    Este vorba de un App din AppStore și nu de cel din Cydia.
    Capisci??!

  4. Pe un i4 cu JB merge impecabil. Ba chiar pe mai multe. Blocheaza ce vrei, cum vrei si cand vrei. Pe site-ul dezvoltatorului scrie mare, pe rosu:

    “WARNING – Take care about fake applications.

    iBlackList is not available at Apple Store, just the web sites http://www.iblacklist.com.br and http://www.idevmobile.com can sell iBlackList.
    Our application is just available at Cydia, to install iBlackList you need to jailbreak your device, its very easy, secure and fast.
    Ps. Jailbreak is legal and dont cause any damage or risk to your device.”

    Deci, @zaone: teapa nu este a dezvoltatorului, ci a AppStore si a celor care au bagat aplicatia fake acolo.

  5. @Dragos: Really? Deci dezvoltatorul care a dezvoltat-o, a trimis-o la Apple si a stabilit pretul de 11 euro este nevinovat? Asta presupune sa faci o deosebire intre aplicatia iBlacklist si aplicatia iBlacklist Mobile Manager.

  6. Cine a trimis-o cui si cand? Ai citit ce scrie la ei pe site? A, ca a luat altcineva aplicatia, si-a facut de cap cu ea si a bagat-o in AppStore habar nu am cum, e alta poveste. Dar cand scrie clar ca aplicatia lor e disponibila doar in Cydia si merge doar pe JB, nu inteleg rostul discutiei.

    Imi spui sa fac diferenta intre una si alta: pai cea din AppStore e facuta de o firma ce nu are nici o legatura cu cea braziliana. Hai sa spunem stirea frumos pana la capat, cu detalii legate si de produsul real. Eu fac diferenta. Tu o faci. Altii o fac daca nu le spui?

  7. Nu intelegi… doar tu ai crezut ca eu am acuzat dezvoltatorii originali ca trag tepe.. De altfel eu m-am refer doar la aplicatia din App Store. Nu stiu cum ai deviat de acolo la Cydia.

  8. Deci app merge impecabil si prost e ala care o cumpara ,adevarul este ca 5.1.5 merge perfect cu keygen , nu faceti update la 6 !!! Io il folosesc de un an si e tare si blochez bancile care ma suna :d

  9. asa e cand se breveteaza orice prostii…

    if phone == 07xxxxx then don’t do anything
    else bip bip bip….

    Uau, complicata tehnologie 😀

  10. Hai sa fie f clar pt toata lumea.
    Aplicatia din cydia isi face treaba FARA nici o problema?
    Desi am avut jb pe i4 am cumparat-o pentru ca am inteles ca mai sunt unele probleme in aplicatia sparta. Cea originala a functionat ok.

    Acum pe i5 nu am jb deci nu am nici aplicatia. Nu exista NIMIC in app store sa faca ceva macar asemanator?

  11. Nope. Nici nu am pus in discutie faptul ca aplicatia din Cydia nu ar functiona. Doar aplicatii din Cydia pot modifica functionalitatea iOS-ului, cele din App Store nu o fac.