Prima Pagina aplicatii Apple listeaza sectiuni cu jocuri in iTunes Store-ul pentru Apple TV

Apple listeaza sectiuni cu jocuri in iTunes Store-ul pentru Apple TV

  Astazi posesorii de Apple TV-uri au descoperit o surpriza placuta in interfata iTunes Store-ului, ea constand in listarea catorva sectiuni de jocuri care in mod normal nu ar fi trebuit sa apara acolo. Sectiunile respective apar in magazinul pentru iOS, accesarea lor nu afiseaza jocuri, iar totul pare a fi doar o eroare a companiei din Cupertino. S-a spus ca Apple ar intentiona sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi jocuri pe Apple TV, insa ceea ce vedem acum pare a fi o simpla eroare si nu un preambul pentru ceva grozav.

  Posibilitatea de a rula jocuri pentru iOS pe Apple TV nu ar fi o idee chiar atat de rea, mai ales ca multe jocuri pentru iPad 3/4 sunt disponibile la rezolutie mai mare decat cea 1080p pe care o regasim in majoritatea televizoarelor. Aceasta functie ar transforma Apple TV-ul intr-o  mini consola, iar tot ceea ce lipseste este posibilitatea de a folosi iDevice-urile ca si controller pentru jocuri.

 • poti sa folosesti device-urile ca si controller, dar numai pe un numar limitat de jocuri si asta cam depinde de developer. E greu sa faca Apple asta, avand in vedere modurile enorm de diferite de control pentru jocuri.
  Daca vrei si exemple de jocuri la care merge: Chopper, FIFA 13, Real Racing 2, Modern Combat 3. Posibil sa mai fie valabil si la jocuri mai noi de la Gameloft, dar nu sunt sigur (am plecat acum 1 an si ceva de la ei, dar doar ce impusesem asta ca requirement pentru jocurile AAA, pentru ca mi s-a parut un pas inainte pentru jocurile de iOS).

  E totusi destul de greu, fara sa ai un ajutor tactil, pentru ca trebuie sa te uiti la un alt ecran decat cel al device-ului si asa nu nimeresti intotdeauna tastele care trebuie.

 • Hybrid

  A5 din Apple TV 3 e destul de “potent” pentru majoritatea jocurile din App Store la rezolutie Hd sau Full Hd 🙂 Sa te joci prin AirPlay e putin cam ciudat ca nu poti sa inveti unde sunt butoanele ca la un controller

 • Manole

  Viitorul Apple TV este: transofrmarea sa in consola de jocuri si posibilitatea de a naviga pe net pe TV si de a conecta mouse, tastatura.