iPhone 5S ar urma sa fie lansat in iunie, ar putea avea NFC si ar urma sa fie disponibil in mai multe culori

  Desi iPhone 5 a fost lansat in luna septembrie si teoretic in luna septembrie a anului viitor ar urma sa ajunga pe piata iPhone 5S sau iPhone 6, analistii americani prezic  deja faptul ca dispozitivul va fi disponibil in vara. Terminalul ar urma sa aiba NFC, o camera mai buna, un ecran SuperHD, si ar urma sa fie disponibil in 6 – 8 culori, la fel ca iPod Touch 5G. Partenerii asiatici ai celor de la Apple spun ca in Cupertino este pregatita producerea unui prototip al iPhone 5S, lansarea oficiala urmand a avea loc in vara.

Apple will release an iPhone 5S in June, a break from the pattern it’s established over the last two years, says Jefferies analyst Peter Misek in a note this morning. Misek is predicting the iPhone 5S has a new “super HD camera/screen, a better battery, and NFC.” He’s also predicting it comes in 6-8 colors, presumably similar to the iPod Touch which comes in a bunch of colors.

  Rupand traditia ultimelor 2 lansari, Apple intentioneaza sa aduca pe piata noul iPhone cu cateva luni mai devreme decat se anticipase initial, iar denumirea iPhone 5S a fost prezentata ca fiind potrivita pentru upgrade-ul pregatit de companie. Desigur ca pana in vara vom afla aproape tot ceea ce va implementa Apple in noul sau terminal, si va spun de pe acum sa nu va asteptati la un upgrade major.