Apple pregateste pentru livrare iMac-urile cu ecran de 27 inch comandate luna trecuta

  Pe 30 noiembrie Apple a inceput sa preia precomenzi pentru iMac-ul cu ecran de 27 inch, iar in cursul noptii trecute a inceput sa anunte clientii ca produsele lor sunt pregatite pentru a fi livrate. Acest status presupune faptul ca acea comanda nu mai poate fi anulata si ca produsul asteapta sa fie preluat de curier pentru a fi livrat. Termenele de livrare au date cuprinse intre 21 decembrie si 31 decembrie, iar deocamdata doat comenzile plasate in SUA par sa afiseze acest status.

  In Romania iMac cu ecran de 27 inch este disponibil pentru precomanda la resellerii de produse Apple, insa comenzile sunt livrate cel mai devreme in luna ianuarie, deci nu veti avea un asemenea produs in ziua Craciunului acasa.

6 COMENTARII

  1. uau, no shit !
    Tu aveai Ivy Bridge si FUSION drive cu un an in urma. Ca sa nu mai vorbim de ecran. Si de NVidia 680.

    Go home Master, you’re drunk….

  2. Mi se pare o tampenie fusion drive-ul asta. Daca tot ai atatia bani, iti pui un hdd normal pentru date si un ssd adevarat pentru programe. Sau doua ssd-uri in raid. Dar nu stiu daca la Apple se poate asa ceva.

  3. nu e deloc o tampenie, e ceva foarte bun. Nu-s singurii care ofera astfel de hybride. Practic platesti un SSD de 128 si un HDD de 1TB, iar pe langa asta, in afara de fisierele SO-ului care stau pe SSD, are si o logica care muta dinamic datele pe SSD in functie de gradul de utilizare.
    Da, cel de 128 GB este SSD adevarat, la fel ca oricare altul.

    De ce ti se pare o tampenie mai exact ? Este EXACT ce vrei tu, SSD pt programe si HDD pt date, cu o logica suplimentara care stie mai bine decat tine ce merita tinut pe SSD. Sigur ai inteles ce-i aia un Fusion drive ?

  4. deci noile imac-uri cumparate din romania(si nu numai) vor avea si SSD de 128 gb si un HDD de 1tb la preturile care se gasesc la reselleri?misto acest lucru.instalezi sistemul de operare pe SSD plus programele iar restul le bagi pe HDD.

  5. @crocodilu Stiu f bine ce e un fusion drive. Daca vrei viteza, ti le iei separat. Stiu pentru ca folosesc. Daca ai nevoie de spatiu, iti iei un ssd de si mai mare capacitate. Oricum le-au scazut pretul de doua ori in ultimul an. Pe HDD lasi muzica, filme, librarii.
    Pe SSD tii toate programele cu proiectele. Nu e nevoie sa ti le mai mute dinamic niciun program. E mai simplu si mai rapid asa. Si daca iti iei doua sau chiar trei SSD-uri si le pui in paralel ( nu stiu daca se poate la mac-uri asta), ai viteze duble, respectiv triple. Si daca gasesti un SSD mai bun, il inlocuiesti decat pe acela, nu cu totul.
    Depinde si ce lucrezi. Daca navighezi pe net si te joci jocuri, e bun si fusion drive. E ceva ce impaca ambele lumi.
    Daca vrei ce e mai bun, nu poti sa negi ca ssd si hdd separate e solutia cea mai buna. Sau multe ssd-uri daca te tine buzunaru’ si hdd decat pentru back-up.