Politia din Australia avertizeaza soferii sa nu utilizeze iOS 6 Maps

  Problema mediatica a iOS 6 Maps continua in aceasta saptamana deoarece politia din Victoria, Australia, a emis un anunt de interes public prin care le cere soferilor sa nu utilizeze iOS 6 Maps drept sistem de navigatie principal. Anuntul a fost publicat dupa ce 6 soferi au folosit iOS 6 Maps pentru a fi directionati catre orasul Mildura, insa au fost directionati catre centrul parcului national Murray-Sunset National Park, sistemul Apple listand orasul in acea locatie care se afla la 70 KM de actuala sa pozitie.

Local Police have been called to assist distressed motorists who have become stranded within the Murray-Sunset National Park after following directions on their Apple i-phone.  Tests on the mapping system by police confirm the mapping systems lists Mildura in the middle of the Murray Sunset National Park, approximately 70km away from the actual location of Mildura.  Police are extremely concerned as there is no water supply within the Park and temperatures can reach as high as 46 degrees, making this a potentially life threatening issue.  Some of the motorists located by police have been stranded for up to 24 hours without food or water and have walked long distances through dangerous terrain to get phone reception.

  Apple a refuzat sa activeze sistemul de navigatie turn-by-turn in Australia pentru ca nu il considera a fi indeajuns de bun pentru clientii sai si se pare ca a avut dreptate, pana in momentul activarii oficiale. Din pacate este foarte posibil ca aceleasi probleme sa apara si in alte locatii de pe glob, iar acesta este un nou semnal de alarma pe care trebuie sa il luati extrem de serios in considerare si sa intelegeti ca aplicatia aceasta va poate ajuta sa va pierdeti foarte usor.

  Mai jos aveti cu mov locatia orasului Mildura si cu rosu locatia in care crede iOS 6 Maps ca ea se afla.