LG pregateste un smartphone quad-core cu ecran de 5.5 inch si procesor de 2 GHz

  LG, producatorul celebrului smarpthone Nexus 4, pregateste un nou telefon destept care urmeaza sa fie lansat pe piata undeva in prima parte a anului viitor. Dispozitivul va avea numele G2, va avea un ecran Full HD de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, va avea un procesor Qualcomm Snapdragon S4 quad-core cu frecventa de 2.0 GHz, camera de 13 megapixeli si Android 5.0. Acesta este primul terminal cu ecran atat de mare produs de catre LG, dar este probabil si primul smartphone quad-core ce are un procesor cu o frecventa tactata la 2.0 GHz.

  Samsung a pornit un nou trend in randul producatorilor de smartphone-uri, lansarea de terminale cat se poate de mari, insa deocamdata Huawei intentioneaza sa aduca pe piata smartphone-ul gigant care va avea un ecran de 6.1 inch. Cat de mult succes vor avea acesti hibrizi ramane de vazut, totul depinzand de intentiile consumatorilor.

13 COMENTARII

  1. Oare cand va ajunge Optimus G in Ro ….observ ca inca nu prea l-a adus nimeni inca …defapt nici pe Europa nu stiu daca a ajuns pe undeva !?

  2. daca nu pun procesoare I7 si rami de 64 gb sau camere de 100 mg pixeli tot degeaba.fanii androizilor cred ca nici cu asa ceva nu se vor satura.sa faca telefoane cu cea mai mare configuratie si cat mai mari sa poti juca ping pong sau badminton cu ele

  3. Le e frica sa spuna “lansam o tableta”, toata lumea identifica tableta cu iPad-ul. Este la fel cum copiatoarele sunt numite in continuare xeroxuri. 😀

  4. cand o sa scoate si apple unul de 5 inch o sa fiti super incantati, desi acum spuneti ca 4 sunt suficienti. unii din voi sunt cei mai mari ipocriti. si nu nu sunt fan android am si ip si ipad.

  5. Este o nisa in crestere. Pana acum e decat un jucator: Samsung Galaxy Note. E normal sa intre si altii. La fel cum a intrat si Apple pe piata tabletelor cu ecran de 7 inch.

  6. @Hybrid o singură greșeală ai acolo. Aceia nu sunt userii android ci userii iOS. Nu pe android este imposibila chiar și instalarea altei tastaturi fără jailbreak. Ăla e iOSul. De obicei ăla e telefonul de jocuri.

  7. @Hybrid Daca tu folosesti un smartphone numai pentru facebook si angry birds , degeaba il mai ai :))).Care e problema ta ca are frecventa de 2GHZ ?..tehnologia mobila e in continua dezvoltare…poate alti oameni au o viziune mai mare in privinta a ce poate face un smartphone, si vor mult mai mult de la ele..